Гладуване срещу рак!

Това, че раковите клетките се хранят само с захар и, че не я изгарят, а я ферментират, и имат различен метаболизъм от нормалните, здрави клетки го знаем от Отто Варбург от 1924 година.

 

2004 година идва голямото откритие, доказателството: доктор Кои открива протеин на име TKTL1. Той доказва че добрите клетки не съдържат този протеин, те изгарят захарта в митохондиите. Митохондриите са енергийните централи на клетките. А лошите, агресивни ракови клетки ферментират захарта, при тях митохондриите не работят. В тях се съдържа TKTL1 протеин. Този протеин превключва метаболизма на клетката от горене към ферментация.

 

Гладуването стана ултрамодерно от 8 февруари 2012 година насам. От сензационното откритие на професор Лонго, Лос Анджелис. Става въпрос за метаболизма на TKTL1. Той активира ферментацията на захарта. В този режим клетките са защитени от свободните радикали. Това предотвратява смъртта на клетките. Нашите клетки се нуждаят от този режим, в нормални условия той не е лош. По време на деленето здравите клетки също минават в този режим, защото тогава свободните радикали са изключително опасни, те увреждат ДНК и причиняват клетъчна смърт.

 

Разбира се, целият този процес има недостатъци: защото понякога искаме смъртта на клетките да настъпи максимално най-бързо. Например при раковите клетки. Само че, раковите клетки също искат да живеят и познават механизма на TKTL1. Това работи така:

 

ако туморната клетка е изложена на радикален стрес чрез лъчева или химиотерапия, които причиняване клетъчна смърт (желаното) в раковите клетки, тогава туморната клетка обикновено активира метаболизма на ферментация (TKTL1) и по този начин се превръща в опасна, агресивна ракова клетка. Следователно раковите клетки могат да се защитават от смъртоносните ефекти на лъчи и химиотерапията.

 

Сега идва най-важното: чрез целенасочено гладуване преди химиотерапия – изследваниятта показват, че три дни са достатъчни – можете да предотвратите туморната клетка да активира защитния метаболизма на TKTL1.

 

И по този начин туморната клетка остава чувствителна към излагането на лъчи и химиотерапия. Между другото, гладуването изразходва запасите от захар в тялото и то преминава към горене на мазнини. В този режим тялото не позволява на раковите клетки да активират TKTL1 – гена, или ако е активен го деактивират. Раковите клетки имат две възможности да се самоубият (апоптоза) или да включат митохондриите, да минат на горене на захар. Така те нямат защита към лъчи и химиотерапията!

 

Професор Лонго доказва: Гладуването,

 

  • забавя растежа на раковите клетки

  • значително подобрява ефекта от лъчи и химиотерапията

  • драстично намалява разсейките

 

Лонго дори описва, че туморите просто са изчезнали при някои плъхове. Само чрез гладуването! Без лъчи или химиотерапия! Не си ли струва да опитате?

 

Аз лично живея в Германия и тук хората прилагат знанието на Варбург, Кои и Лонго. Резултатите са равни на чудо, ако така може да се нарече. За мен това е логичен изход. Природата го е измислила. Ние само трябва да се съобразим с законите на природата. И тогава стават чудеса!

 

При всички случаи, нула въглехидрати. Това е възможно! Насочена диета срещу рак. Това е известно от много време. За първи път описано през 1910 година (индианците в резерватите), първи експеримент 1913 година ( плъхове заразени с рак, оцеляват без въглехидрати). Известно на всички от 100 години. А на вас?

 

И не забраняйте, силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват