Раковите клетки се хранят с ...?!

Това, че раковите клетки имат различен метаболизъм от този на останалите телесни клетки е известно от 1924 година. Немския нобелов лауреат Ото Варбург (Otto Warburg) прави това откритие. Раковите клетки се хранят със захар. Само захар!

 

В Германския център за изследване на рака д-р Кой (Coy) доказва, че ензима TKTL1 е в основата на този променен, а именно чист метаболизъм на захарта, описан от Варбург. И Доктор Кой веднага издава книга "Новата противоракова диета (Die neue Anti-Krebs Ernährung)“.

 

Логично, възможно най-малко глюкоза, т.е. въглехидрати, но голям дял "специално разработени масла и биологично висококачествени протеини".

 

Според д-р Кой това ще снабдява с енергия здравите клетки, докато туморните клетки, които консумират много глюкоза, ще гладуват.

 

Тази нова хранителна - TKTL1 терапия изисква ИЗКЛЮЧВАНЕ на

 

"храни, съдържащи глюкоза и нишесте, хляб, тестени изделия, юфка, картофи, сладки плодове, орис, сладки напитки, много традиционни сладкиши и конфитюри".

 

Моят коментар?

 

Консумирайте висококачествени масла, като био зехтин, качествено рибено масло, висококачествени протеини. По този въпрос, скъпи Завинаги Здрав читателю, ти си специалист. Това са ценни знания.

 

Моля, никога не забравяйте: всеки трети българин страда от рак. Ракът е широко разпространено заболяване. Защо?

 

Не забравяйте и това, че ескимосите се хранят само с протеини и мазнини. Ексклузивно и през целия си живот. А при ескимосите рак няма.

 

Какво съвпадение! Скъпи български онколози :)

 

Въпрос: Защо винаги се нуждаем от изследвания и Нобелови награди, вместо просто да се вгледаме в природата? Твърде просто?

 

Прости са и нещата които проповядвам. Простотата кара повечето от вас да не вярвате в природа! Но тя природата си знае работата. Махнете ненужното и дайте на тялото това което му е нужно!!! Просто и ясно :)

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват