Високи дози Витамин С при рак?!

 

Всеки, който чете новините на Завинаги Здрав и познава "Лекарството за неизлечимите" на Томас Е. Леви (Thomas E. Levy) или сам се е подлагал на терапия с високи дози Витамин С или знае, че Витамин С помага. Когато нищо друго не помага, Витамин С високи дози. Дозата зависи от клиничната картина.

 

Как се случва това на практика?

 

Разглеждате страниците на клиниката Риордан (Riordan Clinic). Съществува протокол - IVC, който описва много точно употребата на високи дози Витамин С, както и предварителните условия и лабораторните стойности, които трябва да се определят за да стигнете до практическото приложение. Връзка, вижте по-долу.

 

Проведени са много проучвания, които показват малък или никакъв ефект. Това е така, когато приемате Витамин С през стомашно-чревния тракт, т.е. орално, а не

 

интравенозно.

 

Защо интравенозно?

 

Защото трябва да знаете как действа Витамин С. Особено при раковите клетки.

 

Здравите човешките клетки имат ензим, наречен Супероксидаза.

Той може да доведе до разграждане на мощни редуциращи агенти като Витамин С, от които се нуждаем, за да се справим с оксидативния стрес и свободните радикали, които увреждат клетките ни, когато излязат извън контрол.

 

Туморните клетки не притежават този ензим, а нашите здрави човешки клетки могат да понасят над 20 000 пъти повече Витамин С в сравнение с туморните клетки.

 

И това е ВСИЧКО.

 

Както винаги Парацелз е прав:

 

Дозата прави отровата!

 

Ето защо е необходимо да се отбележи, че този ефект на Витамин С, който може да убива туморни клетки, се проявява именно само при високи дози.

 

Те не могат да бъдат достигнати чрез стомашно-чревния тракт!

 

Високите дози Витамин С при точно определени условия са най-селективната и прецизна интервенция, която можете да си представите.

 

Защитава, укрепва клетките и имунната система, убива стари, болни и туморни клетки.

 

Използва се като поддържащо средство с точно определена доза, съобразена със стадия на тумора.

От години.

 

https://riordanclinic.org/wp-content/uploads/2014/11/Riordan_IVC_Protocol.pdf

 

Дали си струва да опитате? Решете сами!

Още по темата:

 

 

Послепис: Синтезът на съединителната тъкан, твърдата съединителна тъкан също се създава от Витамин С. Той е естествен Anti-Aging агент. За целта обаче не са необходими 100 грама, както при лечение на рак, а са достатъчни 10 - 20 грама.

 

И не забравяйте здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват