Въведение за хората получили Диагнозата Рак!

Написано преди 13 години и отдавна забравено. Непознато за хората, които тепърва получават Диагнозата Рак. Хора, които се учудват и не вярват, когато твърдя, че ракът

 

които е нападнал тялото им

 

може успешно да бъде победен. Природата го е измислила. Епигенетично правилен живот, а именно

 

  • Всеки ден спорт.

  • Всеки ден генетично правилно хранене.

  • Всеки ден техники за освобождаване от стреса.

 

За да се предпазите и излекувате от рака. Точно като всички останали бозайници. Това е стара и изпитана рецепта. Тя работи! Добавката която искам да направя е: И тя гласи:

 

Диета богата на мазнини и протеин, кара раковите клетки да гладуват!

 

 

Изследванията, диагностиката и терапията на рака се изправят пред сериозна промяна в посоката. Защото учения доктор Йоханес Ф. Кой от Хабицхайм открива, че агресивните, метастатични форми на рака не получават енергията си от изгаряне на захар до въглероден диоксид и вода, а по-скоро от ферментация на захар до млечна киселина.

 

Германския клетъчен физиолог Ото Хайнрих Варбург (1883-1970), получил Нобелова награда през 1933 година (изследвал ензимните процеси при дишана) е предложил същата хипотеза преди повече от 80 години. Той подозирал, че промяната в производството на енергия е от решаващо значение за развитието на рака, но не успява да докаже това.

 

Ферментацията на захарната глюкоза до млечна киселина е известна като уклончива реакция на организма, когато има недостатъчно количество кислород. Професионалните спортисти, особено в спортовете за издръжливост, проверяват нивото на лактата в кръвта си по време на тренировка за да могат да преценят кога са достигнали границата на ефективност. Минат ли тази граница, мускулите буквално се вкисват. Свърши ли кислорода в мускулите те преминават към ферментация.

 

Сега вече е ясно, че някои туморни клетки осъществяват ферментационен метаболизъм, дори и при наличието на достатъчно кислород (ефект на Варбург, наречен на неговия откривател). За първи път ензимът TKTL1 обяснява глюкозната ферментация в присъствието на кислород.

Повече информация тук: Гладуване срещу рак!

 

Според доктор Кой ракът вече може да бъде разделен на два подкласа: Ракови клетки, които изгарят глюкозата и ракови клетки, които ферментират глюкозата. Новаторските резултати за значението на ензимът TKTL1 в раковите клетки бяха публикувани в (том 94: 578‐85) известното специализирано списание „British Journal of Cancer“.

 

 

Познанието за вида на производството на енергия може да се използва терапевтично в медицината, тъй като раковите клетки, които ферментират глюкоза, зависят от доставката на захар като единствено „гориво“. Доказано е, че тези туморни клетки умират веднага след прекъсване на глюкозната ферментация. Веднага след инхибирането на ензима TKTL1, веднага след спирането на въглехидрати. ПО-ПРОСТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ!

 

Пациентите с рак, с тумори, които ферментират глюкозата (това са всички агресивни, метастатични форми на рак) могат сами да бъдат активни и сами да убият раковите клетки само като спрат да консумират въглехидрати – казва доктор Кой! Тъй като тези ракови клетки зависят от доставката на глюкоза, те не могат да използват мазнини и протеин за източник не енергия. Животът им сериозно е застрашен когато мините на ниско въглехидратно, богато на мазнини и протеин хранене! ВИЕ РЕШАВАТЕ!

 

ДОПЪЛНЕНИЕ: Разбира се, тялото ще продължи да произвежда глюкоза, захар за мозъка дори и при диета без въглехидрати. Черния дроб може да синтезира захар от мазнини и протеин. Но само в ограничени, малки количества. Само колкото е нужно на тялото. За раковите клетки не остава нищо. Ето за това можете да затрудните живота на агресивните ракови клетки с подходящо хранене. Защо не го направите сега? Защото, няма нищо по-добро, освен да го направите!

 

Послепис: Това знание е от 2007 година. Днес сме доста по-напред. Повече информация за успешното лечение на рака може да намерите в блога на сайта: Тук!

 

И не забравяйте, силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват