Гладуване срещу рак!
Това, че раковите клетките се хранят само с захар и, че не я изгарят, а я ферментират, и имат различен метаболизъм от нормалните, здрави клетки го знаем от Отто Варбург от 1924 година.
2004 година идва голямото откритие, доказателството: доктор Кои открива протеин на име TKTL1. Той доказва че добрите клетки не съдържат този протеин, те изгарят захарта в митохондиите. Митохондриите са енергийните централи на клетките. А лошите, агресивни ракови клетки ферментират захарта, при тях митохондриите не работят. В тях се съдържа TKTL1 протеин. Този протеин превключва метаболизма на клетката от горене към ферментация.
Гладуването стана ултрамодерно от 8 февруари 2012 година насам. От сензационното откритие на професор Лонго, Лос Анджелис. Става въпрос за метаболизма на TKTL1. Той активира ферментацията на захарта. В този режим клетките са защитени от свободните радикали. Това предотвратява смъртта на клетките. Нашите клетки се нуждаят от този режим, в нормални условия той не е лош. По време на деленето здравите клетки също минават в този режим, защото тогава свободните радикали са изключително опасни, те увреждат ДНК и причиняват клетъчна смърт.
Разбира се, целият този процес има недостатъци: защото понякога искаме смъртта на клетките да настъпи максимално най-бързо. Например при раковите клетки. Само че, раковите клетки също искат да живеят и познават механизма на TKTL1. Това работи така:
ако туморната клетка е изложена на радикален стрес чрез лъчева или химиотерапия, които причиняване клетъчна смърт (желаното) в раковите клетки, тогава туморната клетка обикновено активира метаболизма на ферментация (TKTL1) и по този начин се превръща в опасна, агресивна ракова клетка. Следователно раковите клетки могат да се защитават от смъртоносните ефекти на лъчи и химиотерапията.
Сега идва най-важното: чрез целенасочено гладуване преди химиотерапия – изследваниятта показват, че три дни са достатъчни – можете да предотвратите туморната клетка да активира защитния метаболизма на TKTL1.
И по този начин туморната клетка остава чувствителна към излагането на лъчи и химиотерапия. Между другото, гладуването изразходва запасите от захар в тялото и то преминава към горене на мазнини. В този режим тялото не позволява на раковите клетки да активират TKTL1 – гена, или ако е активен го деактивират. Раковите клетки имат две възможности да се самоубият (апоптоза) или да включат митохондриите, да минат на горене на захар. Така те нямат защита към лъчи и химиотерапията!
Професор Лонго доказва: Гладуването,
-
забавя растежа на раковите клетки
-
значително подобрява ефекта от лъчи и химиотерапията
-
драстично намалява разсейките
Лонго дори описва, че туморите просто са изчезнали при някои плъхове. Само чрез гладуването! Без лъчи или химиотерапия! Не си ли струва да опитате?
Аз лично живея в Германия и тук хората прилагат знанието на Варбург, Кои и Лонго. Резултатите са равни на чудо, ако така може да се нарече. За мен това е логичен изход. Природата го е измислила. Ние само трябва да се съобразим с законите на природата. И тогава стават чудеса!
При всички случаи, нула въглехидрати. Това е възможно! Насочена диета срещу рак. Това е известно от много време. За първи път описано през 1910 година (индианците в резерватите), първи експеримент 1913 година ( плъхове заразени с рак, оцеляват без въглехидрати). Известно на всички от 100 години. А на вас?
И не забраняйте, силата е във вашите ръце!
Поздрави :)
Георги Терзиев