Завишен туморен маркер?!

Случва се. При рутинни кръвни изследвания се установява, че туморен маркер е слабо, понякога силно завишен. Вие се притеснявате? Имате право. Какво не знаете:

 

Понякога туморните маркери са доста подвеждащи. Първоначално те са били използвани само, за да може да се докаже терапевтичния резултат. Те са се използвани само при раково болни пациенти, при които се прилага химиотерапия, за да се види дали терапията дава резултат.

 

Рутинното измерването на туморни маркери може да предизвика голям гъдел. С това изследване може да откриете ранна форма на рак, но може и да се окаже един голям, въздушен балон. Това не ви помага много. Изхода - Вие сте притеснени и паникьосани.

 

„Какво трябва да направя?“- попита ме една притеснена и паникьосана госпожа. „Рутинnите ми кръвни изследвания показаха, че туморен маркер СА72-4 е сериозно завишен. Вероятно имам рак на яйчниците или на стомаха. Какво да правя?“

 

Първата мисъл която ми дойде бе за най-висшия медицински орган в света наречен „Витамин С Интравенозна инфузия“. Най-мощния химиотерапевтичен агент на пазара. Който има предимството да остави здравите клети в тялото на спокойствие. Обикновените химиотерапии не правят това, те трепят наред.

 

За щастие жената реши да се вслуша в моя съвет. Намери медицинско лице, което да и направи вливанията на Витамин С. Писа ми след 5 седмици. Провела лечение с Витамин С инфузии 3 пъти седмично по 15 грама в продължение на 4 седмици. Витамин С се продава във всяка АПТЕКА! Резултата:

 

Туморния маркер СА72-2 не показало никакви отклонения !

 

Така, какво научихме? В бъдеще не се паникьосвайте........ а действайте! Витамин С никога не може да ви навреди, но може много да ви помогне! Вземете нещата в своите ръце и се спазарете за вашият живот. Пазаренето може да подобри ситуацията, не да я влоши! Конформизмът (да правиш като другите) влошава ситуацията и изхода го знаете!

 

И не забравяйте, силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

https://zavinagizdrav.bg/

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват