Новото разбиране за РАКА

Всеки втори човек се разболява от рак! Лошо! Ужасно, но истина! Има и положителни новини. Болестта Рак става все по-разбираема, както и начина за справени с нея. Може! Трябва! Може да ....

Прочетох нещо удивително: Науката се развива (конвенционалната медицина не). Повратната точка беше 2018 година, когато Нобеловата награда за медицина беше присъдена на двама изследователи, които установяват връзката между РАКА и ИМУННАТА СИСТЕМА (Новата Ера! Всяко изцеление е самолечение!).

Но все още преобладава мнението, че мутациите в определени клетки водят до рак. (Ключова дума хромозони счупвания).

Твърди се, че мутациите се причиняват от свободните радикали, от никотина, както и от ултравиолетовите лъчи или от токсини от плесен. Освен това с напредване на възрастта ДНК се копира все по–небрежно, което би трябвало да доведе до натрупване на мутации. Поне така смята вашият онколог и мнозинството.

Един физик обяснява рака по-различно.

Сам Палмър (Sam Palmer), физик, специализирал се в областта на математическата биология в изследванията на рака, го разглежда от математическа гледна точка. Той сравнява честотата на мутациите и податливостта към инфекции със случаи на рак. Палмър обмислил всичко, не вярва сляпо на написаното навсякъде.

Според неговите изчисления болната имунна система води до рак, а не мутациите.

Така Сам Палмър потвърждава скандалното изявление на Нобеловия комитет. В българската онкология до днес все още неизвестно.

Имунната система на много хора започва леко да отслабва по време на пубертета. В резултат на това всяка година тя губи част от силата си. Когато навършат 60 години, повечето хора вече не са толкова издръжливи. Точно такава е картината, която показват случаите на рак. Разбира се, винаги има изключения - деца и младежи, които се разболяват от рак, но също така има деца и младежи със слаба имунна система. Имунната система на мъжете е средно малко по-лоша от тази на жените. Тази картина е отразена и в случаите на рак, като мъжете са по-често засегнати.

Ако не мутациите водят до рак, а болната ви имунна система, тогава ВИЕ знаете какво можете да направите. Имунната ВИ система е във вашите ръце.

Практическа рецепта?

  • Хранене без въглехидрати.

  • Добавяне на протеинови шейкове и аминокиселини.

  • Бягане, ежедневно бягане.

  • Попълване на всички недостатъци на есенциални вещества.

  • Медитация за премахване на стреса.

Простичка, но много ефективна рецепта! Доказана, работеща и защитена с Нобелова награда 2018 година. Ако не вярвате опитайте сами и се убедете :)

И не забравяйте, силата е във вашите ръце и ВАШЕТО ЗДРАВЕ Е ВАША ОТГОВОРНОСТ!!!

Поздрави :)

Георги Терзиев

Източник: Palmer S, Albergante L, Blackburn CC, Newman TJ. Thymic involution and rising disease incidence with age. Proc Natl Acad Sci U S A. 2018 Feb 20;115(8):1883-1888.

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват