Отровни лекарства?!

Съвсем накратко днес. Умишлено! Съобразено с вниманието на тези, към които искам да се обърна тук и сега. Пациенти, които се нуждаят от лекарства, таблетки. В същото време се оплакват от проблемите си с намирането на думи, от слабата си памет. И дори не се замислят, че дори добронамерени лекарства, които вземат за отделни органи като сърцето или черния дроб, за съжаление могат да увредят други органи, дори и мозъка. Подчертавам!

 

Едно изречение от доклада за нападението с отрова в университета Дармщат (Darmstadt) ми подсказва тази идея. BILD 25.08.2021, страница 6 (немско списание).

 

Чували ли сте за коварния опит за покушение в университета в Дармщат, където в контейнери с мляко и вода за приготвяне на кафе и чай е поставена опасна за живота отрова.

 

Отрова? Точно описано: Веществото блокира хемоглобина - червения пигмент в кръвта. Жизненоважен за преноса на кислород. Тази отрова блокира или силно ограничава хемоглобина. В крайна сметка умирате от липса на кислород. Задушавате се вътрешно.

 

Токсикологът проф. д-р Ханс-Петер Хутер (Hans-Peter Hütter) от Виена коментира:

"Токсичните химикали, които действат по този начин, са например инсектициди, бензолови съединения, както и различни фармацевтични лекарства" (!!!!!!!!!!!)

 

Това е всичко. Разбирате ли? Фармацевт ли сте? Вие сте химици? Можете ли да изброите наизуст страничните ефекти на лекарствата, които приемате? Статин, например? Не, не можете.

Това, че човек, който може да го направи, токсиколог като професор Хутер, небрежно прави връзка между нападение с отрова (има 40 души от отдел "Убийства", които разследват случая!!!) и лекарствата, които поглъщате всеки ден... ме кара да настръхна в ретроспекция:

Какво всъщност правех с моят син преди години?

Разбира се: давах му по много от тези лекарства. Без да се замисля и без да прочета листовката!

А вие замисляте ли се? Четете ли листовката? Не?

 

Има и друг вариант: Молекулярна медицина. Щастлива медицина. Епигенетика. Есенциални вещества. Спазване на природните закони.

Отровата и ЖИВОТЪТ са несъвместими един с друг.

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

Поздрави :)

Георги Терзиев

2 коментара

  • Георги Макавеев Здравей,

    напълно сте прав! Спешната медицинска помощ е на много високо ниво. При спешната медицина се използват всички средства за да се спаси човешкия живот. Статията е насочена към профилактичната медицина.

    Поздрави :)
    Георги Терзиев

    Георги Терзиев
  • Медицината, г-н Терзиев, се дели на спешна и профилактична. При първата очевидно се нуждаем и от “химия”, което при втората не е необходимо. Имайте го предвид в коментарите си. Аз съм лекар и Хомотоксиколог, практикуващ от 1993 г и в Германия. Някои коментари не са докрай политкоректни, Но, не мога да Ви съдя, защото не сте лекар. Успех

    Георги Макавеев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват