Силата на витамините!

Мощ! Природна стихия! Развихрена естествена сила! Така гледам аз на витамините. Основата на нашия живот, на нашето АЗ.

 

Много от вас мислят твърде малко. Мислят твърде малко, когато става въпрос за здраве, за живот без болка, за щастието в живота.

 

Кога ще запомните факта, че хората, тоест Вие самите сте мъртви ако дори и един от всичките витамини липсва. Повтарям! Ако един витамин липсва в тялото Ви, вие сте мъртви! Живота свършва! А когато количеството на някои от витамините в тялото е много малко, Вие сте изморени, депресирани, нямате сили, болни сте, не сте щастливи и т.н... Познато ли ви е?

 

Разбирате ли с какво отвращение, с какво нежелание, с какво недоумение следя всички дебати за витамините. Особено сега, по време на Корона кризата. Изречението което ме отвращава е: „Витамините не биха помогнали.“

 

С други думи, вещества, без които живота е невъзможен, вещества които са есенциални и трябва да бъдат ИЗЯЖДАНИ всеки ден. Може ли да не помагат? Колко по-глупаво мога да го аргументирам?

 

Затова, днес искам да ви запозная с една голяма сила на природата, една от най-мощните според мен. Тя ще ви разкрие значимостта, зад която стои Нобелова награда. Тази сила се казва Токотриеноли (Tocotrienole). Витамин Е!

 

Витамин Е (Tocotrienole) ни предпазва от радиация, от атомна бомба. Метафорично казано.

 

Намирам това научно откритие за много значително. То не може да бъде оспорено. Това откритие е задълбочена биохимична работа, за нормалния човек нечетлива и неразбираема. Аз ще се опитам да дестилирам основната информация за вас.

 

      • Токотриеноли 400 мг/кг еднократно подкожно инжектиран,спасява всяка изпитателна мишка от радиационна смърт (облъчване с радиация).

      • 82% от мишките на които не е инжектиран Токотриеноли умират след 6 седмици, когато бъдат облъчени със същата доза радиация. На практика всички. Дозата радиация е смъртоносна. Тъй като протичането на експеримента е много впечатляващо, прикачам диаграмата по долу.

 

Това не ви убеждава?

 

Може би не се интересувате от атомни бомби. А лъчитерапията при пациенти болни от рак. Това може би ви заинтересува? Или рентгеновите лъчи? Те нанасят същия вид щети на здравите клетки. И сега става ясно, че на всеки раково болен пациент който прави лъчитерапия трябва да бъде инжектирани Токотриеноли.!? На вас, който сте на лъчитерапия поставиха ли ви такава инжекция?! Аз ще ви отговоря на този въпрос. НЕ!!! Защото според конвенционална медицина, витамините не помагат! Витаминните са глупост! Те са излишно дадени пари! Боклук!

 

      • Пациентите трябва предварително да бъдат снабдени с Токотриеноли за защита на здравите клетки! Разбира се, че вие и аз знаем,че това няма да се случи. Кой онколог чете научни трудове за витамини? Никой!

 

В това научно изследване е доказано по много сложен и много прецизен начин каква сила имат Токотриенолите:

 

  • Известно е, че радиацията, рентгеновите лъчи или радиоактивното лъчение унищожава костния мозък. Токотриенолите повишават регенеративния капацитет на костния мозък. Лекуват тази фатална щета!

  • Стимулира образуването на стволови и предшествениците на червените кръвни клетки (предотвратява анемия).

 

Това научно изследване е много сложно и задълбочено. Но ние ще се спрем на простите неща, на нещата които могат да спасят човешки живот: Мишките преживяват смъртоносната радиация, ако предварително са били инжектиран с достатъчно Токотриеноли! Това е сензационно!

 

Сега разбирате ли заглавието? Силата на витамините? Повечето от вас, вашите приятели и познати отхвърлят тази сила. Вие, те не вярвате във силата на ВИТАМИНИТЕ! И последиците се виждат! Кога ще повярвате?

 

Проблемът в това научно изследване е дозата. 400 мг/кг се инжектират еднократно, наведнъж. Трябва да помисля. В момента аз лично приемам 500мг Токотриеноли дневно. Не на веднъж а всеки ден. Това сравнимо ли е? Нямате идея! Пробвайте тогава!

 

В изследването е доказано, че Токотриенолите причиняват смъртта на раковите клетки без да нанасят никакви поражения на здравите клетки!!! Само това изцерение е сензационно!!!

 

Витамините са стихийна природна сила. Те имат силата да решат, живот или смърт! За съжаление, за много голямо съжаление, Вие скъпи читатели и и хората около вас не осъзнавате силата на витамините! Не осъзнават силата на един природен закон!

 

Природните закани са безпощадни. Те не могат да бъдат нарушаване. И ако осъзнаем това и започнем да ги спазваме, стават чудеса!

 

И не забравете, силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

От тук можете да си закупите качествен немски Витамин Е Tокотриеноли - https://zavinagizdrav.bg/products/forever-young-vitamin-e-tocotrienole-120-kapseln

 

Източник: Haematologica 2010, 95 (12): 1996

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват