Как да се излекувам?!

Кога ще се събудите? Кога най-накрая ще спрете да вярвате на съвременните доктори и лъжепророци. Изцеление... само вие можете да се излекувате. Често е трудоемко ... но е единственият ви шанс!

 

Чудесен пример за лечение на всяко заболяване (ЗА ВСЯКО ЗАБОЛЯВАНЕ!!!) е опитът и УСПЕХА на една жена лекар. Известната вече д-р Тери Уолс(Terry Wahls), която е диагностицирана с множествена склероза през 2000 г. 2003 следва обостряне, химиотерапия и след това... Инвалидна количка!

 

Като човек и лекар тя започва да изпитва недоверие към традиционната медицина и към своите колеги. Осъзнава, че нещо не е наред и спира да разчита на информация и лечението на конвенционалната медицина. Вместо това д-р Тери Уолс започнала сама да се рови в литературата, да учи, да се образова. И попада на Института за функционална медицина. Там тя научила:

 

"Множествената склероза уврежда миелина в мозъка, който обгражда връзките между нервните клетки като изолация. За изграждането на миелина мозъкът се нуждае от витамини В 1, В 9, В 12, омега-3 мастни киселини и йод. Невротрансмитерите се нуждаят от сяра и витамин В 6. Митохондриите, които осигуряват енергия на клетките, се нуждаят от витамини от група В, сяра и антиоксиданти. Освен това сярата помага на черния дроб и бъбреците да извеждат вредните вещества от организма."

 

Нейната идея е - не химиотерапия, не кортизон, не интерферон, не фармацевтичната индустрия - новата идея е "оптимално снабдяване на мозъка и митохондриите с хранителни вещества от прясна храна. Полученият хранителен режим отговаря на този, с който са се хранили нашите предци ловци и събирачи в продължение на стотици хиляди години!

 

Накратко:

 

  • много (МНОГО, МНОГО, МНОГО!) пресни зеленчуци, салати и плодове с различни цветове в допълнение

  • плюс месо, риба и водорасли

  • никакви (отново НИКАКВИ! НИКАКВИ! НИКАКВИ!) зърнени и млечни продукти, а също и

  • без полуфабрикати и празни въглехидрати!

 

Това беше всичко! Кратко и ясно! Ето как д-р Тери Уолс се лекува и става от инвалидна количка. Всички знаем какъв е изхода от лечението на конвенционалната медицина при това заболяване!!!

 

Какво се случи? Нека изслушаме самата пациентка:

 

  • Ноември 2007 година тя не може да седи правилно и трудно ходи с патерици

  • 3 месеца по-късно: ходене на кратки разстояния с патерица

  • 4 месеца по-късно: Ходене из болницата без патерици

  • 5 месеца по-късно: Първа разходка с колело из квартала

  • 9 месеца по-късно: 18 мили с велосипед

  • 2009 язди кон“

 

Нали разбрахте? Това не беше нищо повече от генетично правилна диета. Витамини, минерали, омега 3, протеини. Можете да я наречете и кетогенна диета (срещу раковите клетки). Истината винаги е една и съща и ... просто.

 

И не забраняйте, здравето е ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

https://zavinagizdrav.bg/

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват