Младия орел слуша дядо си!

Орела знае тайната. Той не се поти. Орела успява със суверенна лекота. Той лети без усилие. Орела използва силата на вярата, сила извън тялото им. Това е неговата тайна.

 

Но, при новоизлюпения орел е по - различно. Прясно излюпен от яйцето, той не може да лети без усилие. Той все още не знае тайната. Ако и Вие искате да откриете тайната, бихте могли да изучите учебния процес на младия орел. За да разберете, кога и как той разбира трика.

 

И така, как младия орел се научава да лети? Младия орел, да речем на две седмици стои на плажа. Маха с криле. И в даден момент след доста пърхане, той ще излети и ще пролети може би два метра. След това ще кацне и ще е напълно изтощен. Тъй като сега това е неговата работа, да се научи да лети, той ще се упражнява ежедневно. След няколко седмици си мисля, че орелът ще може да пролети 200 метра.

 

200 метра, след което отново каца и е напълно изтощен. На този ден татко му отива при него и му казва: „Момчето ми, утре ще прелетим заедно 100 километра“. Тогава младия орел разтреперен от страх отива при дядо си. И казва: „Дядо, утре татко иска да пролетим 100 километра. Но аз не мога да го направя! Аз мога само 200 метра и след това съм напълно изтощен, не мога повече.“ Дядото казал: „Момчето ми, ела с мен. Сега ще се издигнем и ще пролетим 200 метра заедно. Това го можеш нали?“

Да дядо, мога“ - отговорил младия орел. Двамата полетялия и на половината от полета дядото казал: „Сега спри“. „Да спра? Дядо ако спра сега сигурно ще умра“ - отговорил младия орел с треперещ глас докато гледал надолу. Дядото казал: „Малкия, вярвай на дядо си“!

 

Да приемем, че младият орел вярва на дядо си. Спира да маха с криле и просто ги разперва. Всички знаем какво се случва. Орела започва да витае, да се рее, да се плъзга по вятъра и за нула време той разбира.

 

Радващ се, той отива при приятеля си Шорш. И казва: Шорш аз разбрах. Когато си там горе, трябва да спреш! Спри!! Знаете ли какво казва Шорш? Той казва: „Ти си луд!“. И това е моят проблем с Вас по въпроса!

 

Спрете да се напрягате. Станете орли! Потопете се в един свят на лекота и щастие. Използвайте силата на вятъра, силата на природата! Тези сили ви позволяват да станете суверенни, свободни! Да не зависите от докторите и фармацията! Единственото, което трябва да направите е да се концентрирате върху:

 

  • Движение

     

  • Хранене

     

  • Духовна сила

 

Просто а? Затова никой не ми вярва! Някой ден трябва да опитате :)

 

И не забравяйте, силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват