Албатроса използва вятър!

Албатроса прелетява 1000 километра. На един път, без почивка. С ЛЕКОТА, без никакви усилия. Албатроса знае тайната! Той използва вятъра.

 

Вие също може да използвате БИОЛОГИЧНИЯ вятър. Може да се движите и носите от вътрешната динамика. Ако разберете тайната на магнезия!

 

Магнезия, „солта на вътрешния мир“, солта на издръжливостта, директно контролира производството на енергийните централи в клетките. МИТОХОНДРИИТЕ! Те се подновяват на всеки десет дена. И изненадващо те не са свързани с генетичния код. Те не получават подновяващ импулс от хромозомите, както всички други телесни клетки.

 

Митохондриите непрекъснато се обновяват и това обновяване се контролира от процес, който зависи от магнезия. Колкото повече магнезий, толкова повече митохондрии. Колкото повече магнезий, толкова повече динамика, повече жизнена енергия, повече биологичен вятър!

 

Оставете се да бъдете носени от биологичния вятър като албатроса. Погрижете се за съдържанието на магнезий в тялото си. Колко трябва да измери там личния ви лекар?

 

Над 1 mmol / L концентрация в кръвта.

 

Рядко се случва в нашето съвременно общество. Общество което се храни само с БОКЛУК! Затова и хората не знаят какво е да се движиш и носиш от БИОЛОГИЧНИЯ вятър.

 

Биологичния вятър може да се прави:

 

Измерете магнезия в кръвта, заредете тялото с магнезий (над 1 mmol / L) и ИЗЛИТАЙТЕ ...

 

Послепис: Разбира се биологичния вятър, тоест вашите митохондрии стават много по-силни, когато в тялото няма липси на малките свери от което е изградено вашето тялото и вашите митохондрии, тоест АМИНОКИСЕЛИНИТЕ! Но това го знаете отдавна ... Правилния път? Аминокиселини!

 

И не забравяйте, силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват