Аргинин и мозъчни метастази!

Заглавието е умишлено съкратено. Всъщност в него се говори за желано и удовлетворяващо подобряване на лъчевото лечение на мозъчни метастази чрез прилагане на аргинин.

 

Мозъчните метастази рядко могат да бъдат оперирани. Те рядко се подлагат на химиотерапия. По правило единствената надежда за успех е лъчетерапията.

 

Успехът означава намаляване или унищожаване на мозъчните метастази.

 

Заглавието беше умишлено съкратено, за да покаже още веднъж ЕДИН ПРИНЦИП. Принципът, който стои зад щастливата медицината, зад епигенетиката.

 

В над сто новини съм ви съобщавал за чудодейни лечения или поне за успешно лечение на всякакви заболявания с помощта на отделни есенциални вещества. Отдавна подозирате, че това може да бъде част от истината. Истина която грижливо се крие от фармацията.

 

Защото човешкият организъм, ТАЙНАТА НА ЖИВОТА, зависи от всяко едно от незаменимите вещества. Именно затова те се наричат незаменими, есенциални. Отново и отново: ако липсва дори едно, вие сте мъртви. Ако е налице само половината от него, тогава... живеете, но на 50%. В превод: Вие сте болни.

 

Когато тук се съобщава за чудодейния ефект на една аминокиселина, по чиста случайност аргинин, отново бих искал само да подчертая за силата на ПРИНЦИПА.

 

ПРИНЦИПЪТ? Съвсем просто: с всяко едно есенциално вещество можете да създадете чудодейни лекарства с умело експериментално подреждане, умело подбрано изследване. Отново: революция в мисленето за медицината. Нещо напълно ново за днешната, утвърдена, закостеняла конвенционална медицина.

 

Фармацевтичното мислене в рамките на сто години е потулило свещеното медицинско знание на човечеството, натрупано в продължение на хиляди години. Вярата във фармацевтичната медицина е променило мисленето на хората. Лекуването е заменено с потискане на симптомите!

 

Но това изобщо не ви притеснява. Поне повечето от вас!

 

Пример за това е Корона пандемията. Много от вас чакаха почти една година и не направиха нищо. Чакаха ваксината. Ваксинация ще ви предпази! Така твърдеше фармацевтичната индустрия. Ами... И днес, през ноември 2021 г., сме малко по-мъдри... обещаната ваксинална защита не работи. Както всички знаете, ваксинираните се разболяват отново. Да преминем към следващия кръг, следващата ваксина, следващия бустър!!! Фармацията не може да прави чудеса. Това може да направи само природата, т.е. собствената ви имунна система.

 

Но да се върнем на темата: В плацебо-контролирано проучване е доказано, че аргининът, приложен преди облъчване, ускорява изчезването на мозъчните метастази.

 

Това е любопитно наблюдение: аргининът понижава туморния лактат при тези пациенти. От д-р Кой (Coy) знаете, че туморните клетки се предпазват от химиотерапия, предпазват се от радиация, като образуват лактат, млечна киселина. Буферирането на този лактат е съществена част от терапията на д-р Кой.

Също така е доказано, че този желан ефект на аргинина се осъществява чрез образуването на NO (азот). Aргинина възпрепятства изгарянето на захарта в туморните клетки (решаващият момент!). И по този начин лишава раковите клетки от енергия (понижава ATP и NAD). Всичко това е съвсем ново и изтънчено. Със сигурност ще остане още дълги години непонятно за конвенционалната медицина!!!

 

ЗАКЛЮЧЕНИЕ за обикновения човек:

"Прилагането на аргинин преди лъчетерапия на мозъчни метастази може да засили ефекта от лечението" (цитат).

 

Кога най-накрая ще разберете? Животът ви се определя от нивото на есенциалните вещества в кръвта. Вие измерихте ли ги? Какво е нивото? Перфектно? Ако да, значи сте здрави! Ако не, значи се нуждаете от качествени хранителни добавки!

 

От къде да ги намерите? Отговора е от: Тук - https://zavinagizdrav.bg/

Търсите качествен аргинин произведен в Германия? Мол заповядайте - Аргинин forever young Power

 

Тази информация е изключително ценна, но само ако се приложи. В противен случай си остава просто някаква си информация!

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

 

Послепис: Аз лично приемам от години по 6 до 12 грама аргенин преди тренировка. Азотът който се образува в кръвта отпуска кръвоносните съдове и по този начин мускулите и мозъка се снабдяват с повече кислород. Ефекта е поразителен! Трябва да опитате :)

 

Източник: https://www.science.org/doi/10.1126/sciadv.abg1964

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват