Витамините побеждават рака!

Не може да бъде по-ясно. Не може да бъде по-научно. В университета в Брюксел, в Института по фармакокинетика, професор Тапер коментира ефекта от

 

Комбинацията на витамин С и витамин К 3

 

върху туморните клетки. И накратко в 60 научни изследвания се показва, че двата витамина, а именно витамин С и витамин К 3, както в клетки в епруветка, така и при животни, болни от рак

 

  • забавя растежа на тумора

  • значително подобрява ефекта на химиотерапията

  • правят резистентните ракови клетки податливи на химиотерапия

  • драстично намаляват броя на метастазите

 

Вие познавате вече този списък! Спомняте ли си за професор Лонго (статията: „Гладуване срещу рак“ от 12.07.2020г.). Туморите изчезват, раковите клетки стават по-чуствителни към химиотерапията, това можем да го постигнем и с кетогенно хранене. И сега и с: два витамина.

 

Понякога ми се иска да крещя на глас. Какво ви каза вашия онколог?: „витамините хранят раковите клетки“ или „ти си имаш достатъчно витамини (без да ги измери)“. И ще крещя: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

 

По-правилна би била формулировката: височки имате достатъчно рак. Точно така! Всеки четвърти в България се сблъсква с Диагнозата Рак.

 

В това биохимично изследване се описва точно как тези два витамина убиват раковите клетки. По-добре казано: активират процеса на самоубийство (апоптоза).

 

Сега си обяснявам забележката на химика доктор Дирк Кланте написана в прекрасната му книга „Mir geht's gut“ на страница 142. Където изрично препоръчва витамин К 3 да се добавя към системата с витамин С приготвена за венозно вливане.

 

Въпроса ми към вас, драги читатели: Защо един обикновен човек като мен и като вас, човек без медицинско образование има достъп до тази информация и може да я прочете и разбере? Защо тази информация не се преподава в медицинските университет в България? Защо тази информация е непонятна за българските професори, доценти, доктори онколози? Защо това не се практикува в българските болници?

 

Разбира се аз знам отговора...

 

А вие?

 

И не забравяте, силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзие

https://zavinagizdrav.bg/

Източник: Anticancer Res 28:2727-2732 (2008)

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват