Витамин А и рака на белия дроб?!

Витамин А помага само ако се приема заедно с Витамин С. Наясно ли сте с това? Без Витамин С самият Витамин А за кратко време се превръща във вредно вещество. Само Витамин С позволява на Витамин А да се превърне в полезен защитник срещу рака.

 

Обикновено приемаме Витамин А като Бета-каротин. Предшественикът. Натрупва се видимо в кожата ви и оттам се насочва към тялото в количеството, което винаги е необходимо.

 

В природата, във всяко живо същество, Витамин А винаги се среща с Витамин С. Без изключение.

 

Единственото изключение, противоречащо на природата, е човекът. Ученият. Който дава на пушачи, хора, които наистина са напълно лишени от Витамин С, капсула с Бета-каротин и установява, че това увеличава обичайната честота от рак на белия дроб (проучване CARET). Между другото, интересното е, че честотата се увеличава с 0,48% (в абсолютна стойност). По-малко от половин процент!

 

В пресата това означава: Бета-каротинът (Витамин А) причинява рак на белия дроб.

 

Тъй като понякога и учените мислят така, това изследване на тютюнопушенето е повторено с Бета-каротин + Витамин С. И сега те установяват, че обичайният ефект на Бета-каротина върху рака на белия дроб не е увеличаване на честотата с половин процент. Сега те установяват, че при обичайните пушачи ракът на белия дроб намалява с до 68% благодарение на капсулите. Сензация! Разбира се, няма да откриете проучването (Am J Epidem 2004) в медицинската литература, т.е. във Vogue, Madame, Elle, Die Bunte, Stern и т.н....

 

Още веднъж: Ние можем да предотвратим две трети от страшния и почти неизбежен рак на белия дроб при пушачите с една проста капсула. А ако увеличим дозата на витамините... може би 100%?

 

Знаеш ли защо не Ви го казват ясно и отчетливо всеки ден, скъпи пушач?

Е, познайте защо...

 

Нека да обобщим отново. По една капсула от:

 

 

могат да намалят рака на белия дроб с 68%!

А ако увеличим дозата и добавим и другите витамини? Може би 100%!

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват