Въглехидрати! Как да храним раковите клетки и да отнемем шанса си за живот!

Въглехидратите са гориво. Нищо друго. Отдавна забравено. Въглехидратите биват изядени и изгорени. Те не се складират в организма. Природата не ни е дарила със склад за въглехидрати. Количеството което можем да запазим е 300-400 грама. То няма да ни стигне и за един ден.

Сравнено със склада за мазнини и склада за протеин (мускулите), склада за въглехидрати е равен на нула.

Човешкия организъм не може да съхранява въглехидрати. И все пак нашата ежедневна храна се състои от 50% от това вещество. Предназначението - чисто гориво! И какво правим? Седим на бюрото или лежим на дивана, цял ден!

Защо ядете тогава въглехидрати?

Да, ако всеки ден бягахте половин или цял маратон. Тогава това щеше да е разбираемо. Ако влачихте камъни по 12 часа на ден в каменната кариера. Да тогава също... Или се трудите по 14 часа на полето всеки ден. Тогава хлябът и картофите са правилната храна.

Но вие работите на бюро, или лежите цял ден на дивана. И всъщност знаете, че въглехидратите които не се изгарят се превръщат в мазнини. Ето затова хората които им липсва движение са пухкави.  

Просто си изяснете – сега – че природата ви е дарила с огромен запас от енергия. Мазнини! Неизчерпаем! Може би природата е измислила нещо?

 Въглехидратите са лукс. Вкусни са. Вие може да ядете, но винаги толкова колкото да изгорите веднага. Следователно за някои са позволени, за други не! Зависи от това, колко се движите.

Ако в момента си мислите: И какво? Не ме интересува! Ако позволявате ще споделя със вас откритието на доктор Кои. Раковите клетки, агресивните ракови клетки се хранят с въглехидрати! Единствено и само! И то с въглехидратите които са в излишък! Въглехидратите които сме изяли и не сме изгорили! И една четвърт от българите, тоест около 2 милиона българи извървяват този път: разболяват се от рак.

Трябва ли така да бъде?

Болестта не идва сама, тя идва защото вие така сте решили! И тя ще си отиде ако вие решите! Следващия път преди да сложите нещо в устата си, добре си помислете.

Силата е във вашите ръце!

Поздрави :)
Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват