Един друг свят

Вече може би сте забелязали? Щастливата медицина ви хваща за ръка, съблазнява ви и ви води в друг свят. Светът на лекотата, на непринудеността, светът, в който печелиш, без да се напрягаш.

 

Поклащате глава? Нищо не разбрахте? Добре: небето винаги е синьо. Ярко синьо. Само за вас.

Всичко, което трябва да направите е да пробиете облачната покривка, да минете през облаците със самолет. Миг пауза, миг изумление.

Човекът е прав...!

 

И този рай съществува винаги и навсякъде. Този свят на лекота е отворен за всеки от нас. И това

 

 • съвсем усезаемо. Научно "наложен" от молекулярната медицина.

 • Доказано от вашите истории. Тези, които с часове се разхождат из гората, знаят, че са открили друг, втори свят.

 • Тези който медитират всеки ден, не вярват, не чувстват, а ЗНАЯТ, че има други светове, светове на лекота.

 

Нека се придържаме към осезаемите неща. Нека ви разкажа една история. Една от многото, една от вашите, които ми разказвате. Започваме:

 

"Депресивното настроение на баща ми изчезна само след две седмици. Освен това той отново е физически напълно здрав."

 

Какво се крие зад това? Астматик се заразява с Corona. Физическото и психическото му състояние се влошава много. Не може да се концентрира. Мислите "се въртят в мозъка". Според докторите: „работата е за поп“!!! Това беше всичко!

 

Кажете ми: Защо ни трябват специалисти доктори, след като всичко може да се направи по различен и много по-прост начин? Но нека продължа:

 

"За две седмици баща ми се подобри значително. Усещането за болест, причинена от тежката инфекцията с Корона вирус изчезва. Физически се подобри до толкова, че можеше да работи. Спокойно изкачваше стълбите на къщата с две кофи дърва."

 

Какво се крие зад това? След инфекцията с Корона, имунната система е претоварена и не адекватна поради липсата на есенциални вещества. След снабдяване на тялото с есенциални вещества (витамини, минерали, микроелементи, аминокиселини, антиоксиданти, протеин и тн....) и премахване на страха (телевизора) баща ми се подобри и се върна към нормалния си начин на живот (а лекарите бяха казали: „работата е за поп“)!

 

Тази история описва нормалният изход от една неприятна ситуация. Когато обаче се спазят законите на природата и на тялото му се даде това, от което има нужда. И се отстрани това, от което няма нужда.

 

Разбирате ли сериозността на ситуацията, която се крие зад тази история?

 

Щастливата медицина, молекулярната медицина се грижи за хората. Само трябва да повярвате и да спазите законите на природата!

И сега вече имам и отговор на въпроса, който ми задавате постоянно: Георги от къде да се сдобием с тези есенциални вещества (витамини, минерали, микроелементи, аминокиселини, протеин, омега 3 и...) ? Ти сам знаеш, че в България е много-трудно! Всичко е менте! Само боклукчии! Кажи от къде да си купим истински неща?“

Това са вашите въпроси на, които вече гордо мога да отговоря: https://zavinagizdrav.bg/

Продуктите които предлагам са разработени от еди от пионерите в ортомоликолярната медицина немския доктор Струнц. Един от малкото доктори, който се е събудил и осъзнал каква е истината. Един доктор, който наистина помага на стотици хиляди хора! Доктор, който помогна на моят син и ме накара да се замисля и да осъзная каква е истината!

Продуктите които предлагам са плод на много практика и наука!

Всички продукти са произведени в Германия!

Всички forever young продукти са сертифицирани! По този начин ви гарантираме постоянно високо качество:

 • Сертификат на TÜV Nord за системата за управление съгласно DIN EN ISO 9001 : 2008.

 • Сертификат за ГМО - В съответствие с Регламент (EG) № 1829/203 и Регламент (EG) № 1830/2003 продуктите не са произведени с използване на генетично модифицирани организми и не съдържат съставки, които са произведени от генетично модифицирани организми или самите те са генетично модифицирани.

 • Сертифициране от контролния орган ABCERT AG в съответствие с член 29, параграф 1 от Регламент (EG) № 834/2007 и Регламент (EG) № 889/2008. Растителни продукти, животински продукти, преработени продукти.

Всеки един лев инвестиран в продуктите на forever young е инвестиран във вашето здраве!

Вие решете сами колко струва то!

 

Защо създадох „Завинаги Здрав“?

 

 • Моята цел е:

  • да ви дам всички знания, информацията и факти до които съм стигнал през годините, за да можете да вземете правилните решения относно вашето здраве (без цензура).

  • да ви обясня как функционира човешкото тяло, какво му е нужно и какво му е излишно.

  • да ви накарам да се замислите и осъзнаете, че ЗДРАВЕТО Е ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ!!! Вие сами трябва да се погрижите за вашето здраве, само така ще преживеете.

  • да ви накарам да се замислите и осъзнаете, че ФАРМАЦИЯТА СЕ ГРИЖИ ЗА ВАШАТА БОЛЕСТ, ТЯ СЕ ГРИЖИ ВИЕ НИКОГА ДА НЕ СТЕ ЗДРАВИ!!! Защото тя от това преживява!

  • да ви осигуря достъп до качествени есенциални вещества, витамини, минерали, микро елементи, аминокиселини, омега 3, био храни и книги.

 

 • Моята мисия е ПОВЕЧЕ ЖИВОТ ЗА ВСИЧКИ!

 

И не забравяйте ЗДРАВЕТО Е ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

https://zavinagizdrav.bg/

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват