Епигенетиката е лична отговорност!

Един съвсем нов подход към здравето, радостта от живота, щастието от живота, желанието за живот. А именно без медицина, без лекарства, без болници. Ние държим здравето във собствените си ръце. Девет от десет българи не познават епигенетиката, тоест те не познават термина Лична Отговорност.

 

Искам да дам един пример:

представете си, пред вас спира един много мръсен автомобил, сол от предната зима по фугите, ръжда навсякъде, на практика никога не е мит, никога не му е сменено маслото на мотора, до момента винаги е каран с пълна газ и само на студен двигател. Ако позволите да добавя, автомобилът издава доста странни шумове, мотора няма мощност, от ауспуха излиза черен дим и разхода на гориво е безбожно висок, да...

 

всички щяха да си кажат, каква бракма, но...

 

... много хора се отнасят с тялото си по същия начин. В много случаи лекаря първо трябва да каже: Съблечете се и застанете пред огледалото. Мислите ли, че един човек трябва да изглежда така? Точно така!

 

Взехте ли да разбирате? Ние, нашите тела, нашите умове са резултат от начина ни на живот през последните десетилетия. Точно това е безпрецедентния, нов принос на епигенетиката в медицината: ние държим здравето в собствените си ръце.

 

Без лекарства, без доктори, без болници. Ние всички. И какво трябва да правим?

 

Задайте си въпросите:

Какво закусихте днес сутринта?

Правите ли всеки ден спорт?

Какво направихте през последните дни за да намалите стреса?

 

Няма по-добър начин да се опише тайната на епигенетиката: хранене спорт – мислене.

Трябва да опитате.

И не забравяйте, силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват