Животът на Мравките!

Мравките вярват, че трябва да правят всичко сами в своя живот. Те са постоянно са в движение. Суетят се, от ляво на дясно и от дясно на лява, отново и отново. Рано сутринта отиват в града, вечер се прибират в къщи. Ден след ден. Накратко: мравките са успешни и богати.

 

И след като мравките станат много успели и богати, те се превръщат в летящи мравки. Излитат! Няколко дена в живота си те могат да летят. Изникват им крила, но само за няколко дена. Мравките са победители, но за няколко дена. И после следва срив! Пак са на земята, в пръста. Но могат да разкажат на внуците си за щастливите моменти, за тези няколко дена.

 

 

Мравките никога не разбират, че има и Орли, животни които всеки ден излитат, летят и гледат от високо. Те са победители всеки ден от своя живота. Орлите не използват силата на крилете си, а силата на вятъра ...

 

Вие мравка ли сте? И вие ли сте от хората които се трудят всеки ден с под на челото? Чувствате ли се стресирани и претоварени? Ако ли да, моля изслушайте ме: Знаете ли, че тялото ви може да намали възможностите си – физически и психически – със 70 процента, без да се случва нищо, което си струва да се спомене – обикновено без да забележите нищо притеснително?

 

От там насетне наистина боли! По пътя „надолу“ много „мравки“ изпитват трайно чувство на стрес, чувстват се безсилни, бавно затлъстяват, често имат високо кръвно налягане, болки в ставите, гърба и кръста, недоволни са от живота и са депресирани.

 

Познато ли ви е? След като възможностите ви са спаднали до 30 процента, физическия и психическия срив няма да закъснее. В най-лошият случай това е инфаркт, инсулт или рак, който напълно ви смазва. Защо да чакате този момент? Направете нещо по въпроса!

 

Променете играта ... сега! Може да постигнете до 100 прочета от физическите и умствените си възможностите по всяко време. Независимо дали сте на 30, 40, или 70 години. И това не е нито особено трудно, нито извънредно напрегнато, а ... интелигентно. Изчерпателно описано с „Движение – Хранене – Мислене“. Вече сте ужасени: Трудно! Изтощително! Времеемко! КАКВО!!!

 

Погледнете точно как го прави Орела.

 

Забелязахте ли? Орелът се рее. Той се оставя да се носи, от най – силната формираща сила на нашето съществуване, подсъзнанието.

 

Ако сте начинаещи и термина подсъзнание ви е непонятен, можем да наречем тази сила вярване“. Спомняте ли си вашето детство? Аз бях КОСМОНАВТ, ПЪТУВАХ ПРЕЗ БРЕМЕТО. Вие бяхте световни шампиони по футбол, полицай, пожарникари, световни първенци в бягането и ... страхотен контрол на тялото и ума. Забравихте ли вече тази техника?

 

Вярата е изключителна сила, ако към нея добавим движение, хранене и медитация резултатите са невероятни :)

 

И не забравяйте, силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват