Защита от рак

Според статистиката половината от хората се сблъскват с диагнозата рак веднъж в живота си. Поне една трета от хората ще умрат от него.

Забележка: Колкото по-високо е съдържанието на въглехидрати или захар в диетата, толкова по-силно се увеличава броят на раковите заболявания.

 

Нобеловият лауреат Ото Варбург пръв изследва метаболизма на раковите клетки. Заключението му е, че раковите клетки не горят, а (за разлика от здравите) ферментират захарта за енергия. На свой ред раковите клетки се чувстват като у дома си в киселината, получена при ферментацията. Фаталният цикъл започва. Това знание за високия афинитет на рака към захарта се използва за диагностика: за да се търсят метастази, на пациентите се дава интравенозно маркиран захарен разтвор по време на сцинтиграфия. Само след кратко време може да се види къде са разположени метастазите. Защото ракът привлича захарта като магнит.

 

За съжаление тези знания не се използват терапевтично. Напротив, на болните от рак се препоръчва да не променят диетата си - и от време на време да изяждат по едно парче сметанова торта, за да се заредят с енергия. Помагам на много хората много успешно с този метод за отказване от захарта. Това е важно и за профилактиката. Освен това оптимизирам имунната система и работя с високи дози Витамин С, Витамин D и Селен.

 

Знанието е на лице. Остава само приложението.

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват