Защо да се прави кръвен анализ?

Вярно е, че някои от вас просто искат да "знаят". Те искат да разберат "къде се намират". В действителност тези хора (а не пациенти) също се надяват на повече жизненост и енергия. За това мечтая и аз.

 

Отворен съм за такива желания: В крайна сметка от състезателите знам, че дори и уж най-добрите винаги могат да бъдат подобрени малко. Има толкова много неща, които можете да коригирате и оптимизирате.

 

Анализ на кръвта на здрави човешки екземпляри. Случва се достатъчно често. Съгласен съм.

 

Мога ли да ви покажа обратното? Само за да ви покажа, че дори на преклонна възраст можете не само да измамите смъртта, но и да... превиете нос пред семейния си лекар. Красива история, според мен. Чудесно, защото завършва добре. Позволявате ли?

 

"Майка ми е над 80 години. Семейният лекар смята, че жизнената и енергия е изчерпана и че смъртта вече е приемлива“ - Обяснява сина. "Виж само на колко години е майка ти!" Разберете. В случай на наистина тежко болна, страдаща възрастна дама, на която се дава кортизон заради ревматизъм, няколко таблетки за кръвно налягане и депресия, която носи превръзки срещу болки в гърба. Типично за по-възрастните дами: Остеопророза. Ето защо присъдата на семейния лекар, който се грижи за нея от години, е много оправдана. Всъщност синът не мисли така. Прави на майка си кръвен анализ. Както винаги, следват точни предписания.

 

Заключението на майката: болката изчезва след три дни, жизнеността се възвръща след една седмица. Лекарствата за кръвно налягане намаляват наполовина, вечерните антидепресанти остават в миналото. След две седмици тя си купува щеки за ходене: Целта на обучението е отново да се ходи в изправено положение - без ролатор.

 

Медицината знае. Лекарствата могат да помогнат. Медицината е нещо прекрасно. Ако под лекарство разбираме не само фармацевтични продукти, но и естествени микроелементи. Аминокиселините са основна част от това.

 

Почти всеки ден чувам такива драматични истории. Фактът, че се знае толкова малко... от лекарите ме депресира от години. Но сега, днес, през март 2022 г., един лъч светлина озарява думата "кръвен анализ". Светлинен лъч? Разбира се: Corona! Всеки ден виждам по новините как отчаянието се увеличава. Как хората, особено толкова умните специалисти, много бавно осъзнават и предават нататък със сериозен глас: Вирусът никога няма да изчезне. Отсега нататък той ще ни занимава завинаги (!).

 

Колко вярно.

 

Оттук и надеждата ми, че в отчаянието си хората ще започнат да се замислят. Да разберат, че от дълго време разполагаме с лекарства срещу вируси. Цинкът убива вирусите. Селенът убива вирусите. Витамин D убива вирусите. Витамин С убива вирусите. На наше разположение е цяла армия.

 

Ако нуждата стане достатъчно голяма - особено икономическата нужда, увеличаващите се случаи на несъстоятелност - тогава, сигурен съм, ще се разпространи информация за решенията, които отдавна са на разположение.

 

В края на краищата министър-председателят Джонсън, призова британското население най-накрая да отслабне. Да намалят теглото си. Защото наднорменото тегло е сериозен рисков фактор за смърт от Корона вирус.

 

Прости, ясни истини. Изведнъж те започват да се изричат.

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват