Здравето се яде!

Много проста мъдрост от естествените науки: от нищо идва нищо. И какво ни трябва за да получим това което ни е нужно? Мазнини. Протеин. 47 есенциални вещества. Отново и отново. Всеки ден. В противен случаи не трябва да очакваме да сме здрави.

 

Какво означава “есенциални вещества“? Това са вещества които трябват на вашето тяло всекидневно. Трябват означава: тялото не може да си ги произведе само. Вие трябва да му ги набавите. Да ги изядете! И когато едно вещество липсва, вие сте мъртви! Това е определението.

 

Много важно определение ако искате да живеете. Имам предвид: истински да живеете. Слаби, здрави, щастливи и изпълнени с енергия. И просто никога да не се разболявате. Кой знае за това? Всяка сърна. (сърната е диво животно което се храни само с нещата които дава природата)

 

Всяка сърна знае тайната: есенциални вещества!

 

На нас ни трябват тези 47 есенциални вещества, от които нашето тяло се изгражда. Банални биохимични знания. Във всекидневната медицина неизвестни. В университетските клиники също! Преди години тези знания бяха известни, има много научни изследвания, много научни статии и много Нобелови награди. За съжаление отдавна забравени. Практическото приложение не е известно. Обърнете се назад: неесенциални са въглехидратите. Тях не трябва да ги ядем. Според плана на природата, според еволюцията те са напълно излишни. Молекулите на захар от които тялото има нужда, си ги произвежда само.

 

Защо му пречите? Защо снабдявате тялото си с неесенциални вещества всеки ден? Защо непрекъснато натоварвате гените си? Защо иска нашето съвременно общество да потъпка с крака еволюцията? Резултата се избистря много, много бавно в последните години. Все по ясно. Вие знаете този цитат: Хлябът причиняване рак на червата. Хлябът причиняване рак на гърдата. Хлябът причиняване остеопороза. Хлябът причиняване алцхаймер. Кратко и ясно: неесенциалните въглехидрати причиняват възпаления в нашето тяло. А възпаленията са символа на болестта. Дегенерираните клетки, раковите клетки алчно се хранят с типично изродената диета, а именно празните въглехидрати. Човек които спазва законите на природата не се разболява от рак.

 

Отговорността е във вашите ръце! Вие сами слагате храната в устат си! И ако вие сами не поемите управлението на вашия живот, нямате шанс. Чичо доктор няма да ви излекува като ви налее химия във вените. Също лъче и хормонотерапията няма да ви помогне ако някое от есенциалните вещества липсват.

 

Нищо не е изгубено! Вие може да успеете! Може да победите болестта! Само трябва да поискате! И ако Вие поискате, аз съм готов да Ви помогна.

Силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват