Идеалният свят!

"В един идеален свят

първото нещо, което ще се случи е: в центровете за репродуктивна медицина

първо да се изключи недостиг на витамини, минерали, микроелементи, аминокиселини, омега 3 - на всички есенциални вещества.

При всички двойки, които имат проблем и не могат да имат деца!!!"

 

пише ми една млада дама, която се е превърнала от отчаяна жена в щастлива майка. Разбирате идеята: изпълнено детско желание.

 

Тя разбира се, е потърсила помощ. Къде? Разбира се, от лекарите. Къде другаде? Трябва ли да отиде при проницателните? Не, не - лекарите са подходящото място за нея.

 

Помисли си тя. И дори ходи при специалисти. В центровете за репродуктивна медицина. И беше обстойно прегледана. Засипана с хормони не веднъж, а два пъти. Само, че това помогна ли...???

 

Нищо не се случи! Не помогна!

 

Отново сме в конвенционалната медицина. В университетската медицина. В медицината в оставка. Която е твърде изтънчена, твърде арогантена, за да се върне към основите, към биохимията. Към основните познания за есенциалните вещества.

 

Да, ако младата дама беше автомобил..: Тогава, разбира се, щеше да бъде проверена. Работят ли всички запалителни свещи? Заредена ли е батерията? Има ли достатъчно масло? Тези основни познания на автомобилния механик биха били приложени като нещо естествено.

 

Само, че при хора е по-различно. Механикът (лекарят) изстрелва хормоните на три нива по-високо. Правят се инжекции. И не знам какви гениални трикове. Резултат: Вижте по-горе.

 

Защо преживявам това отново и отново, и отново? Но можеше да е още по-лошо: ако не разбирах всичко това, ако не осъзнавах всичко това. Това са думите на вашите лекари: "Ние сме твърде добре, за да се занимаваме с витамини. Витамините произвеждат само скъпа урина. Есенциални вещества, това няма никакъв смисъл". Съвсем неразбираемо.

 

Как всъщност нашите животни имат деца? А как са го правили нашите предци тогава, когато не е имало университетски клиники? Нямало е центрове за репродуктивна медицина?

 

Мисленето боли.

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват