Измерете, вместо да гадаете!

 

Това е рецептата за успех на молекулярната медицина. Която толкова неочаквано помага дори след дълги безплодни медицински одисеи .... След 22 посещения в болница .... След години престой в (!!!) психиатрични клиники .... И тогава се появява молекулярната медицина с много прост трик, с най-просто разсъждение, което помага. Познавате го като чудодейното лекарство.

 

Винаги подчертавам: Няма чудодейни лекарства. Чисти природни науки. Биология, Химия, Биофизика. Това е доста взискателен клон на съвременната медицина ....

 

Всъщност всичко е въпрос на ред: Първо диагнозата, после измерването? Или първо измерването, а след това диагнозата?!

 

 • В конвенционалната медицина първо се подозира заболяване - чернодробно заболяване, ревматизъм - и след това се започват да се търсят улики: Стойности на черния дроб, ревматичен фактор.

   

 • Молекулярната медицина се развива по обратния начин: Първо се измерват възможно най-много отклонения и особености на функциите на вашите органи, съставя се възможно най-пълна картина на биохимията на вашето тяло.

 

 

Кръвните ви показатели показват например:

 

 • Недостиг на електролити, който водят до сърдечни аритмии, и

   

 • нарушена бъбречна функция, която значително намалява качеството на живота Ви.

   

 • Недостатъци в Аминограмата, които са пряко свързани с липсата на жизненост и енергия.

   

 • Недостиг на витамини като Фолиева киселина, която е пречка за производството на хормона на действието Допамин и на хормона на щастието Серотонин.

 

 

Конвенционалната медицина подозира дадено заболяване и след това измерва определени стойности. Тя се ограничава от самото начало. Идеята не е съвсем погрешна. Но зад всяко измерено отклонение може да има много причини. Ако следвате само едно "първоначално подозрение", ще пропуснете други и вероятно решаващи причини. Може би това не е черният дроб? Може би това не е ревматизъм?

 

Молекулярната медицина не гадае, а измерва. Тя хвърля мрежа, в която се улавят и стават видими възможно най-много причини. Тя работи с факти, а не с предположения. Ето защо тя често успява да лекува там, където конвенционалната медицина е в безизходица.

 

И моля, никога не забравяйте: Оптимизираните кръвни стойности са само основата, началото. Задължителни, но само началото.

 

За да може тялото не само да се самоизлекува, но и да остане ЗАВИНАГИ здраво, то се нуждае от ... ? Точно така: ДВИЖЕНИЕ - правилно ХРАНЕНЕ - спокойно МИСЛЕНЕ.

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват