Истината е по-силна!

Конвенционалната терапия на рака (хирургия, химиотерапия, лъчeтерапия) полага трогателни усилия. Наистина! Много лекари и много медицински сестри се грижат за хилядите пациенти които се разболяват всяка година от рак. Ние разбира се знаем колко е ограничено това лечение. Неговото мото е: Трябва да убием всяка ракова клетка в тялото на пациента! Особено стволовите туморни клетки, клетките от които се развива рака. Точно те са много трудно достъпни за химиотерапия. Няма значение на каква цена! Няма значение колко здрави клетки ще загинат също!

 

Напълно нова идея, задействана и популяризирана от откриването на TKTL1 гена от биолога доктор Кой. Тази напълно нова идея е: Убийте раковите клетки като използвате слабостите в техния метаболизъм. Работи! Винаги е работило, знае всеки рентгенолог(ключова дума-ПЕТ, Позитронно емисионна томогтафия, вие знаете за какво говоря). Следователно, днес раковите клетки могат целенасочено да бъдат унищожени. И то всичките, и то без да убиваме здравите клетки. Тази идея хрумва на доктор Кой през 2005 година, 2007 година вече се прилага при пациенти в Университетската клиника във Вюрцбург (Германия) от професор доктор Кеммерер. Тя е изключителен биолог, които е разработил и хранителен режим срещу рака. Интересното е, че Университетската клиника в Манхайм (www.umm.de) също започва да прилагат този метод при пациентите болни от рак. А Университетските клиники в България прилагат ли го?

 

Жалко, че тази информация се разпространява толкова бавно и ще отнеме много време докато стигне до онколозите в България.....

 

В уебсайта на УК Манхайн изненадващо намираме фрази като: „ниско въглехидратна / високо мазнинна-протеинова диета подобрява значително здравословното състояние на раково болните“. А това дали се отнася и за здравите хора? Дали ниско въглехидратна / високо мазнинна-протеинова диета не е генетично правилна? Е просто питам...

 

Какъв отговор получавате от вашия онколог когато зададете въпроса: „Има ли хранителен режим който помага да преборя рака?“ Отговора: Няма такова нещо, храната не лекува. Яж каквото ти се яде и без това не се знае колко още ще живееш!Прекрасно! И то при положение, че от 2005 година е известно с какво се хранят агресивните ракови клетки (откритието на доктор Кой. Статията: „Гладуване срещу рак", може да прочетете повече).

Накратко, кетогената диета, генетично правилното хранене може да се използва срещу всяко раково заболяване.

 

Да! Това го знае всяко живо същество с изключение на хората. Ние, съвременните хора сме забравили това знание и ще трябва пак да го научим. Жалкото е, че това ще отнеме много време и ще коства много човешки живота. Нека да сме благодарни на преоткривателите доктор Кой, УК Вюрцбург и УК Манхайм. Без тях това знание нямаше да бъде възродено!

 

И не забравяйте, силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

https://zavinagizdrav.bg/

 

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват