Как го правят маймуните?

Основната идея на живота е хората да са слаби, жизнени, без никакви заболявания, без инфаркт, ревматизъм, астма, диабет или рак. Основната идея е толкова проста, че никой не иска да повярва в нея. Погледнете хората около вас. Особено сега по времето на Корона кризата. Виждате много хора, който са високо рискови. Хора които могат да се разболеят от Корона и вероятно да умрат. Осъзнавате ли за какво говоря?

 

99,999 процента от всички живи същества на планетата Земя се хранят по такъв начин, че нивата на кръвната им захар и инсулина не се повишават значително след хранене. Изключението 0.001 процент сме ние хората. Всяка маймуна знае за какво говоря. И всяка маймуна ще ни се изсмее ако и разкажем за нашия хранителен режим.

 

С какво закусваме сутрин. Какво ядем за обяд. Следобед. Вечер. През нощта. Описваме внимателно и подробно нашето меню, често дори в грамове. Гордо обясняваме на маймуните за нашето здравословно хранене. Обясняваме също, че не разбираме защо сме с 20 килограма наднормено тегло. Откъде са дошли? Че нали се храним здравословно? И маймуните се смеят....

 

Все повече се страхувам от съветите на диетолозите. Ужасявам се от препоръките на Световната здравна организация (WHO). Знаете ли защо? Всяка маймуна знае! Защото има хора които мислят, че знаят повече от маймуните!

 

Вие също? Моля успокойте се и ме изслушайте. Когато казвам маймуна имам предвид шимпанзе. За това си има причина, шимпанзетата са нашите генетични родители. Те със сигурност имат същия метаболизъм като нас хората. Маймуните отдавна са достигнали нашата цел. Още веднъж – нашата цел!

 

Те не познават наднорменото тегло, депресията, инфаркта, диабета и рака. Няма ги! Още по лошо, те изглеждат много щастливи и то всеки ден. Бъбрят си, забавляват се. Движат се почти непрекъснато. Виждали ли сте снимка на шимпанзе лежащо в креслото пред телевизора? Не сте виждали! Започват ли да се нареждат зъбните колела?

 

Освен движението, основно зъбно колело е храненето. Ние познаваме добре хранителния режим на шимпанзетата. Поразително меню:

 

30 процента сурово месо + 70 процента листа

 

Горния ред може да си го преведете според вашия вкус. Сурово месо означава „протеин“. Това разбира се може да бъде яйца, извара, месо, семена, ядки и т.н...

Листата са зеленчуци, маруля, спанак и т.н... Жива храна, прясно набрана!

 

Всяко теоретично обяснение от диатолозите е излишно бръмчене. Всяко шимпанзе ни показва правилната, генетично правилната диета. О!

 

И аз преди също си мислех като вас, че шимпанзетата по цял дена са на някое плодово дърво и похапват сочни и сладки плодове. Да ама не! Те не го правят!

 

Крушови дървета в Конго? Бананова плантация в джунглата? Не! Но има много листа, насекоми, личинки...сурово месо. Протеин на техния език.

 

Животът наистина може да бъде толкова прост. Ако 72% от дневното ни меню не е боклук и ако давахме на тялото си това от което има нужда. Просто а? И тогава ще имаме време и желание за хубавите неща в живота. Тогава няма да отделяме толкова много време на нашите болести, ние просто ще сме здрави.

 

Ако помислите внимателно над тази информация и осъзнаете за какво говоря може и да се случат чудеса. Тази проста страница с текст дава рецептата за лечението на страшното заболяване рак, което маймуните не познават! Зад този текст стои голяма истина! Истина дадена ни от еволюцията, от природата. Не чакай, а действай!

 

И не забавляват, силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват