Химиотерапия? Алтернатива? Как действа витамин С?

Не само срещу опасни вируси като Полиомиелит, Спин или Корона, но и срещу царя на всички болести рака.

 

Като обучен скептик, разбира се аз също се питам, как може един толкова евтин витамин да победи Царя на всички болести Рака включително най-опасните и агресивни метастатични форми. Когато най-модерната, силно агресивна химиотерапия – след редовен първоначален успех – все пак се проваля.

 

Обяснението е просто: Витамин С действа като смъртоносно оръжие срещу рак по не един, а поне по четири начина. А именно:

 

  • Директно със отровата Н2О2 (перхидрол). Тази отрова убива раковите клетки без да нанася никакви щети на здравите.

  • Чрез изключване на гени, които насърчават туморния растеж (HIF, Нобелова награда 2019).

  • Чрез изключване на туморни – сурпресорни гени (ТЕТ2 семейство ензими)

  • Чрез образуване на вещества, който предпазват от метастази.

 

Смъртоносния ефект на Н2О2 върху раковите клетки е известен отдавна. Ясно и неоспоримо доказан! Многократно потвърден! Проблемът винаги е бил, подаването на достатъчно витамин С. Трябват сериозни количества, тук може да прочетете повече (Чудото! Венозна терапия с Витамин С!)... Останалите три смъртоносни стрели срещу рак са известни само от няколко години и в момента се изследват.

 

В превод това означава: Конвенционалната, „превъзходната“, съвременна и скъпо струваща медицина, вероятно няма да иска да знае нищо за тези съвременни разработки още дълго време...

 

Но за вас, които вече страдате от рак или който е бил болен от рак и се страхува от завръщането му, също за всички вас, около една трета от българското население няколко положителни допълнения, успокояващи обяснения:

 

Кой ген се чете и кой не чете, е точно регулирано и е извесно като епигенетика. Често генните секции се изключват чрез свързване на метилови групи (ключова дума метионин).

Ако тези гени трябва да бъдат прочетени отново, метиловите групи трябва да бъдат премахнати. За това са ни нужни ензими (наречени ТЕТ ензими). Те разделят метиловите групи от ДНК и отново включват генния сегмент.

  • За това ни е нужен витамин С като кофактор. Това е всичко!

Тъй като раковите клетки често имат мутация е ТЕТ ензимите, които намаляват тяхната активност. Това означава, че метиловите групи не могат да бъдат разделени и следователно не се образуват важни тумор-потискащи протеини.

Витамин С увеличава активността на тези мутирали и отслабени ТЕТ ензими.

  • Витамин С предотвратява метастазите. (ZHAO 2018)

При така наречения епително-мезенхимен преход, за съжаление нормалните епителни клетки се трансформират в мезенхимни столови клетки. След това могат да се отделят от клетъчната структура и ако има рак да мигрират и да образуват метастази.

Това се подтиска, предотвратява от витамин С (Polireddy 2017).

ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Сега ние знаем за поне четири различни начина по които витамин С може директно да влияе, директно да възпрепятства и директно на убие раковите клетки. Използвайте силата на природата, използвайте силата на един безвреден и в същото време изключване силен витамин! Витамин който убива раковите клетки без да нанася никакви щети на здравите. Витамин който няма никакви странични ефекти дори и при дози от 100 грама на ден!

Не си ли струва да опитате? Аз бих опитал!

И не забравяйте, силата е във вашите ръце!

Източник: Komplementäre Onkologie 2020

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват