Когато сърцето вика за помощ ...

То се разстройва. Започват сърдечните аритмии. Те варират от напълно безвредни (но какво означава това...) до внезапна сърдечна смърт.

 

Например, камерно мъждене по време на спорт. Затова има дефибрилатор дори на футболното игрище...

 

Моето лично разбиране и разграничаване:

 

  • Ако вечер в леглото има неравномерен пулс..., е по-скоро безобидно.

     

  • Ако ритъмът се нарушава в покой (много ясно), но не след няколко минути физическо натоварване ..., по-скоро безвредно.

     

  • При нередовен пулс (пулсов часовник!) само и все по-често под стрес..., опасно!

 

За мен сърдечните аритмии не са нищо повече от вик за помощ от страна на сърцето. Чувства се недооценено от вас (!!!), не е обгрижвано, не е галено, накратко... пренебрегнато.

 

Разбира се, има и много сериозни причини:

 

  • При перикардит (миокардит). Най-често се причинява от вирус. Може да се появи при спортисти.

     

  • При недостиг на кислород. Коронарна болест на сърцето. Коронарният съд е стеснен или блокиран. Приема се, че тогава сърцето... се гърчи.

     

  • Най-честата причина за това, разбира се е „недохранването“. Ако дадете на сърцето твърде малко есенциални вещества, то започва да гладува и да плаче. Наречете го сърдечна аритмия, предсърдно мъждене и т.н...

 

Искам да цитирам един писмо. Позволявате ли?

 

"... и да ви информирам, че функционалните ми сърдечни оплаквания като сърдечна аритмия, тахикардия, както и съмнение за предсърдно мъждене почти напълно изчезнаха след повишаването на КАЛИЯ и МАГНЕЗИЯ!"

 

Това е всичко. Двете типични соли за сърце обикновено помагат. Те помагат дори при опасни причини за ритъмни нарушения, защото двете соли винаги правят добро на сърдечния мускул, отпускат го, позволяват му да "поеме дълбоко въздух". Тогава е по-вероятно опасният импулс "да не може да премине". Но моля ви, никога, никога, никога не забравяйте, че епигенетиката не се изчерпва с магнезия. Продължавам да цитирам:

 

"Разбира се, че спазвам препоръките ви за безвъглехидратно хранене, бягане на гладно и медитация."

 

Когато се съобразим с природните закони. Дадем на тялото това което му е нужно и отстраним ненужното, нещата винаги се случват. Винаги!!!

 

Готов съм да помогна на всички, които искат да си помогнат сами! Аз мога да ви дам информация и насоки. Мога да ви дам съставките за „манджата“, но вия трябва да я сготвите сами :)

Всеки който се нуждае от помощ и насоки може да кликне тук...

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват