Кога ще повярвате?

При един лек грип, рядко пиете лекарства. И ако все пак сте взели някакъв медикамент, вие много добре знаете, че организма се е преборил сам. Никой не вярва на медикамента. Всеки си казва - „съвпадение. Съвсем различно е при рака. Той е сериозно заболяване. Който, или каквото успее да излекува рака има право! Ако тук лекарството помага, тогава вярваме.

 

Поради тази причина ще цитирам историята на човек който е бил болен от рак.Позволявате ли?

 

„През последните няколко месеца преживях страшно много. Никога през живота си не съм изпитвал толкова много болка, никога не съм се страхувал толкова много. Не вярвате колко обнадеждаващо звучи термин като „добро лекарство“. Ракът е болест, с която трябва да се борите непрекъснато, която постоянно дебне за слаби места. Още по-лошо е ако имате рак на ларинкса (рак на гърлото). Много по-зле става, когато конвенционална медицина не може да помогне, лъчевата или химиотерапия нямат ефект. Единствената възможност, която училищната медицина предлага е, пълното отстраняване на ларинкса.

 

Това което аз направих, бе да потърся алтернативни методи за лечение на рака. Аз си влях около 1000 грама ( няма грешка, 1 килограм) витамин С венозно, спрях да ям въглехидрати (заобикалях всичко което миришеше на въглехидрати, доста умело и с голяма дистанция) и започнах да бягам, да карам колело, да ходя пеша, да режа дърва, да цепя дърва, просто се движех редовно и интензивно. Бях решил да не дам никакъв шанс на рака, да изразходвам всеки ден и последната частица на захар в кръвта и да го оставя да умре от глад.

 

Резултата: Вместо да ми бъде отстранен целия ларинкс, загубих само една малка част от щитовидния хрущял. Това по никакъв начин не наруши функцията на тялото ми и нямам признаци на подновен растеж на рака.“

 

Кога всъщност ще повярвате? Имам предвид Вие, скъпи читатели! От само себе си се разбира, че лекарите са фиксирани в научна структура. Тази структура е ръководена от фармаиндустрията, от парите. Моделът на мислене на лекарите няма да се промени скоро, това ще отнеми много време. Те ще продължат да отричат алтернативните методи за лечение на рак, защото те лекуват и са много евтини спрямо химиотерапия или лъчитерапията. С витамин С и здравословно хранене, фармаиндустията не може да печели милиарди! Но замисляли ли сте се, че в тази статия не става въпрос за лекарите?

 

А за вас!

 

Това беше кратка инструкция за лечение на рак!

 

И не забравялите, силата е във вашите ръце!

 

Източник: „Nutrition press“ (немско списание)

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

https://zavinagizdrav.bg/

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват