Корона вирус и щастливата медицина!

Става дума за страх. Страх от болест и смърт, причинен от “сополивия “ вирус наречен Корона. Той винаги е съществувал и ще продължи да съществува. Как да се справим със страха? Разумно? Практично?

 

Можете да прочетете за това в книгата на доктор Струнц "Frohmedizin" (2004), стр. 236. Тъй като думите са изключително актуални, позволете ми да цитирам:

 

Никога не съм разбирал SARS. Самото заболяване да, но не и истеричната безпомощност и оценката на този напълно нормален процес. Има вирус, който е животозастрашаващ. Но вирусите са десетки. От т.нар. нормален грип всяка година в Германия умират около 14 000 души. Колко наши съграждани са починали от SARS? До момента няма такива (към 2004 г.).

 

Доброто отвътре се справя със злото отвън!

 

И отново не става дума за злото отвън, а за доброто отвътре. Моля, помислете отново. Не става дума за заплашителна медицина, а за щастлива медицина. За имунната ви система. Тя е предназначена да преодолява вируси, да унищожава бактерии, да поглъща ракови клетки. Добрата имунна система може лесно да се справи с тези ежедневни заплахи. Дори и с атипичната пневмония. Както казах, добра, компетентна имунна система.

 

Имате ли картина на имунната си система?

 

За да контролирате имунната си система, ви е необходима картина. Ако отворите книги и прочетете по този въпрос, прочетете за клетъчни и хуморални фактори, за объркване на клетките-убийци, и т.н., със сигурност ще се объркате още повече.

 

Ще ви дам една картина, проста картина. Важно е да е просто. Защото само когато имате възможно най-простата картина, можете да промените нещо. Можете да разберете картината.

 

  • Имунната ви система се състои от 1,5 кг протеини. С малко протеини имате слаба имунна система. При високо съдържание на общ белтък измеримо в кръвта, имате силна имунна система.

     

  • Кислород

    Активира имунната ви система. Най-силният метод за увеличаване на снабдяването с кислород са физическите упражнения.

     

  • Витамини

    Жизненоважни вещества като витамини, минерали, микроелементи, .... са от решаващо значение за компетентната и функционираща имунна система.

     

  • Ваксинация

    Стимулира имунната ви система... За съжаление, не познавате всички врагове, които ще се появят на пътя ви в бъдеще. Не можете да се ваксинирате срещу всичко... изходът се нарича широкоспектърна ваксинация. Постоянно, всеки ден. Както правихте като деца. Ядохте пясък. Мръсотията направо от ръката в устата.... и затова пия от всяка мръсна локва, докато тичам. Всеки ден малко мръсотия... всеки елен, всяко куче го прави.

     

  • Сигурност

    Това е най-важното. Тези, които се страхуват, чувстват се преследвани, подложени са на натиск, имат високи нива на кортизол и се разболяват. Но и обратното е вярно.“

 

И ако след това се научите да изхвърляте "токсините" от тялото си, т.е. веществата, които пряко ви вредят... тогава сте спечелили.

 

Компетентната имунна система. Този термин става все по-важен. Твърди се, че е ефективен срещу рак (Нобелова награда за 2018 г.). Тя, компетентната имунна система може да се справи с почти всички заболявания.

 

Имунната ви система е в собствените ви ръце. Лична отговорност! С тези знания вие превъзхождате дори лекарите. Бъдете горди със себе си и ..... неуязвими.

 

И не забравяйте, силата е във вашите ръце, и здравето е лична отговорност!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват