Медикаментите могат да те убият, а витамините не!

Трябва да си го напомняме от време на време. Това е факт! Може и сами да се уверите. Последна актуализация в „Clin Toxicol 2019, 57:12,1220“. Там е публикуван последния годишен доклад на Американския център за отравения за 2018 година. И там ще намерите за цялата година:

 

Нито един смъртен случаи от витамини!

 

Мога да съм и малко по-точен.

 

  • Няма смъртни случаи от минерали!

  • Няма смъртни случаи аминокиселини!

  • Няма смъртни случаи от билки!

  • Няма смъртни случаи от хомеопатични лекарства!

 

На мен това ми звучи напълно логично. Логично е есенциалните вещества да не ни убиват, а да ни лекуват. Но Интернет пространството е залято с научни изследвания, които аз наричам „БОКЛУЦИ“. Изследвания спонсорирани и изготвени от фармацевтичната индустрия, които показват, че витамините са опасни. Витамините причиняват рак. Фатално! Лъжа! Изключително опасно за хората, които не мислят сами! Опровергано от Американски център за отравения! Нито един смъртен случай от витамини в Америка! Нито един смъртен случаи от 330 000 000 души!

 

Позволявате ли?

 

Мога ли да хуля малко?

 

Какво ви каза вашия любим професор, доцент, доктор онколог? „Витамините са опасни! Те ще те убият!“ Да!

 

Но нека да видим фактите:

 

  • 58 000 смъртни случаи в Германия всяка година от лекарства! (Предполагаема оценка изготвена от двама учени)

  • 8 000 смърни случаи всяка Година според Германската медицинска асоциация. Потвърдено! И между 50 000 и 100 000 се разболяват сериозно в следствие на страничните ефекти на медикаментите!

  • Професор доктор Дорман (ADRED-Studie 2018: Nebenwirkungen von Medikamenten) говори за „до 30 000 смъртни случая годишно“ в Германия от медикаменти. И около 1,6 милиона души, които трябва да бъдат приети в болница и лекувани след някой страничен ефект от медикамент.

 

Моля спестете ми глупавите коментари! Посочил съм ви източници, може сами да прочетете и да се уверите. За жалост такава информация на български език няма, затова съм взел за пример Америка и Германия. Целта на тази статия е да ви покаже каква е истината и да ви накарам да се замислите. Аз не съм си измислял нищо, цитирал сам фактите!

 

Аз предпочитам да се храня здравословно, да приемам хранителни добавки, да спортувам, да медитирам и по този начин да ставам все по-здрав, по- силен, по-свободен и по-уверен в себе си и затова се осмелявам да

 

ви кажа малко истина.

 

В следствие на моят собствен опит!

 

За щастие, за мое огромно щастие, молекулярната медицина, тоест боравеното с безвредни вещества (витамини, минерали, микро елементи, аминокиселини и т.н.) е много по - полезно и безопасно и не е нужно да си професор, доцент, доктор онколог за да боравиш с опасните, отровни и смъртоносни химиотерапии, лъчитерапии и медикаменти на конвенционалната медицина.

 

Имате алтернатива!

 

Вие избирате!

 

И не забравяйте, силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват