Мигрена? Спрете цирка!

Да помагате на страдащи хора е по-трудно, отколкото си мислите. Често те изобщо не слушат.

 

Понякога екзотичните знания ги събуждат.

 

Знаете ли, че лекарите вече са направили сондаж в гръбначния мозък на пациенти с мигрена и са доказали, че тази гръбначна течност съдържа значително по-малко магнезий, отколкото при нормалните хора? Знаете ли, че можем да определим съдържанието на магнезий в мозъчните клетки със специални изследвания с ЯМР...? И че пациентите с мигрена имат значително по-малко магнезий в мозъка си, отколкото нормалните хора?

 

Аз не разполагах с такива екзотични познания. Просто имах мигрена. Над 10 години. Докато не взех магнезий. И мигрената изчезна!

 

Така просто и практично мисли и д-р Пайнс (Pines), който още през 1933 г. (дори и тогава!) просто е прогонвал мигрената с инжекции магнезиев сулфат. Той пише обширно за това. Няма, кой обаче да чете и информацията е забравена!!!

 

През 1996 г. д-р Маускоп (Mauskop) използва същия подход. Просто влива магнезиев сулфат и предизвиква магия. Отново!

 

Изчезнала ли е мигрената? Разбира се, че не! Повечето хора не вярват на природата. Те отчаяно прибягват до все по-модерни фармацевтични болкоуспокояващи. Които понякога помагат, а понякога не. :)

 

Малък съвет: Според моя личен опит магнезият в кръвта трябва да е над 1,0 mmol/l (норма 0,7 - 1,1 mmol/l), за да има резултати!

 

Защо магнезият в нужното количество премахва мигрената, днес може да бъде обяснено научно. Хората изобщо не се интересуват от това. Те просто искат да не изпитват болка. Аз също.

 

... и ще живеете по-дълго! Защото:

 

Хората с мигрена са с повишен риск от сърдечен удар. Всъщност с 42%. Ужасяващо.

 

Доказано в проучването Physicians` Health Study, проведено върху над 20 000 мъже (Arch Int Med, 23.04.2007 г.). Това се потвърждава и при жените в проучването Women`s Health Study.

 

Искате ли коментар? От 1933 г. знаем как да лекуваме мигрената - с магнезий. А, че броят на сърдечните смъртни случаи намалява с повишаването на нивата на магнезий, е известно от проучването Framingham. Недостигът на магнезий причинява сърдечна аритмия. И това често е сламката, която пречупва гърба на камилата, когато сърцето вече е повредено.

 

Започвате ли да разбирате? Разясни ли ви се? Защо ви призовавам толкова спешно да започнете прием на допълнително магнезий. И ако искате да се отървете от мигрената: Моля, докарайте магнезия в кръвта си над 1,0 mmol/l!

 

Моля Ви! Толкова много ненужно страдание...

 

И ако сега се чудите какъв магнезий да приемате. Аз бих ви препоръчал високо качествен, високо дозиран, био активен магнезий произведен в Германия. Може да избирате:

Аз лично приемам едно саше магнезиев цитрат и три капсули магнезиев комплекс.

Мигрена? Отдавна съм забравил адската болка и не мисля да си я припомням!

Имате знанието! Имате и оръжието! Какво остава?

Действие!!!

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват