Мозъчната мъгла и малко истина!

Истина? Знаете ли ... кой иска да чуе истината за конвенционалната медицина?

Вие? С вашите 120 килограма, диабет, високо кръвно налягане и постоянното твърдение „ Живея много здравословно и обръщам внимание на храненето“. Хората изобщо не искат да чуят истината! Разпознахте ли се? :)

 

Следователно ако искате да помогнете на своите ближни, трябва да сте много внимателни и заобиколни. Никога директни! Винаги по-заобиколен начин, но винаги прицелени в истината. Целта е истината!

 

Предговора на книгата „Месо за живот“ на доктор Саладино („Fleisch for Life“ на доктор Saladino) е поредния отчаян опит да се доближат хората до истината. Позволете да цитирам доктор Саладино, той е изключително искрен:

 

„Искате ли да бъдете напълно здрави? Искате ли безкрайна енергия, бистър ум, добро либидо, секси тяло и емоционална устойчивост? Разбира се, че го искате! Всички искат най-доброто за себе си ...

 

Най–важният фактор за това е какво ядем. Нашата храна решава дали ще се насочим към затлъстяване, мозъчна мъгла, изтощение или към оптимизация.

 

Съществува само един малък проблем: Ние забравихме с какво да се храним.

... Като цяло човешкото здраве днес е много лошо и не се подобрява. Статистиките показват, че 87,8% от хората в западните индустриални страни страдат от инсулинова резистентност и метаболитни нарушения ... зашеметяващо число, което показва колко е опустошително и вредно нашето хранене.

 

Като лекар виждам доказателствата за това всеки ден. Много хора, които съм срещал в моята медицинска практика, страдат от заболявания, които не могат да бъдат излекувани с помощта на конвенционалната медицина.

 

Разбира се можем да предпишем лекарства, които да подтиснат симптомите в краткосрочен план. Но твърде често страничните ефекти на тези медикаменти са по-лоши от самите заболяванията. В повечето случаи тези фармацевтични лекарства предизвикват друго заболяване ... (ЧУДО!!!)

 

Моето стандартно медицинско образование (т.е. конвенционална медицина) и практика ме доведе до много разочароващо заключение: Системата в която бях обучен и работех не помага на хората. Не се грижи за тяхното здраве! Разбира се, тук има и изключения. Спешната медицина! Тя наистина помага. При катастрофи, злополуки, счупвания и спешни операции конвенционал медицина наистина помага на хората, но когато става въпрос за хронични заболявания и лечението им, тази система е обречена на неуспех“.

 

И накрая доктор Саладино завършва с учителя на всички учители, световно известния професор от Университета на гръцкия остров Кос с името Хипел ... Хопел ... Хипоти ... о не, сега се сетих за неговото име: ХИПОКРАТ. Вече знаете, този с храненето! :)

 

По думите на доктор Саладини: „Лекарите трябва да признаят и приемат, че на въпроса за здравето и болестта в крайна сметка може да се отговори само чрез нашата диета“.

 

Както вече знаете Молекулярната медицина, епигенетиката е няколко крачки пред конвенционалната медицина. Молекулярната медицина не предполага! Тя е много прецизна! Тя е измерима! Тя е неподкупна и винаги точна! Нещата които измерва са максимално физическо представяне, креативност, щастието и радостта от живота :). ИЗМЕРЕТЕ!

 

И не забравяте, силата е във вашите ръце!

 

Поздрави

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват