Най-простият принцип, който можете да си представите!

За здравето, благополучието, възстановяването и практически всяко така наречено чудодейно лечение стоят двете забележки:

 

  • Подсилете имунната си система – ключова дума: „есенциални вещества

     

  • Оставете отровата настрана – ключова дума: „въглехидрати“, „алкохол“, „цигари“,

    и т. н.

 

Това важи за всяко възпалително заболяване. А кое заболяване не е възпалително? Това важи дори за счупен крак. Защото тогава той ще зарасне много по-бързо.

 

Този прост принцип, който все още не е признат или прилаган от конвенционалната медицина, показва драматичен успех дори при така наречените нелечими заболявания. Вземете например възпалително заболяване на червата, Улцерозен Колит. Попитайте някой доктор, специализирал в областта на колита. Успех? На практика никога!

 

Разбира се, че се опитват да помогнат. Разбира се, че се трудят. Разбира се, че лекарите отново потискат болестта за няколко седмици. Докато пациентът не се върна отново. И отново. И отново. И отново. ...

 

Днес не само аз, но и все повече лекари знаят горната тайна. Най-краткият принцип на изцеление. На практика това изглежда така:

 

 

"... когато се свързах с вас, бях в много лошо състояние. Моята диагноза Улцерозният Колит ме беше накарал да търся алтернативни варианти, защото лекарите не можеха да ми помогнат!

 

Но аз се възползвах от шанса и направих всичко възможно, за да се измъкна от този опасен водовъртеж. Оттогава се случиха много неща и аз съм изключително благодарна.

 

  • Не ми се е налагало да вземам нито един медикамент повече (преди това по 15 на ден).

     

  • Стомашните ми спазми изчезнаха и никога повече не съм имала кървави изпражнения (НИКОГА ПОВЕЧЕ!).

     

  • Промених коренно начина си на хранене още от първия ден. Протеини, зеленчуци, никаква захар, почти никакви въглехидрати...

     

  • Редовен прием на хранителни добавки“

 

 

И тъй като това е толкова важно, тъй като анализът на кръвта показва множество липси. Някои есенциални вещества бяха критично ниски, до степен застрашаващи живота! Добавихме следните хранителни добавки:

 

 

Всичко е излишно. Имате достатъчно витамини, минерали, протеин. Ядете достатъчно всеки ден“. Това са животозастрашаващи думи, изричани от вашите доктори всеки ден! Колко милиона души умират от тези лъжи?

 

Дефицитите се виждат, когато се

 

ИЗМЕРИ,

 

а не се гадае!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Именно по това моята практика се различава от много други специализирани практики, болници и университетски клиники. Аз измервам. Резултат? Можете да прочетете за него по-горе.

 

  • Няма повече лекарства, няма повече оплаквания.

 

Аз наричам това здраве. Какво щях да дам за тези знания преди 10 години, когато докторите разказаха играта на моя син? Не знам! Не знам, защото сигурно нямаше да разбера простотата на тези принципи. Принципи, които 98% от вас не разбират!

 

Но все по-често гледам в очи, които вече не са мрачни и тъжни, а сияят от здраве. Това е силата, която ме кара да продължавам, да помагам на хората!

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват