Никога повече рак!

Царят на всички болести. Втората по честота причина за смърт в България. Не в това е въпросът. Става дума не само за ужасното страдание, често мъчителната смърт, но и за емоционалните наранявания, които понасят роднините, особено децата.

 

Знаете: Tова е достатъчно!

 

Не конвенционал медицина (с нейния средновековен каталог от инструменти - хирургия/химиотерапия/облъчване), а глобалният фонд от знания ни даде съвсем нови, искрящи инструменти, за да се справим с този предполагаем "цар", да го победим.

 

Най-късно след Нобеловата награда за медицина 2018 г. (новината: Новата Ера! Всяко изцеление е самолечение!), след Нобеловата награда за медицина 2019 г. (новината: Нобелова награда 2019 и витамин С!), вие, скъпи страдалци, бихте могли да очаквате обрат, евентуално изцеление. И все пак, изрично, все още не получавате това ...

 

Не е "отказано". Това е просто невежество!

 

Това, което току-що прочетохте, се нарича разсъждение. Тоест, едно доста гневно мърморене. За съжаление фонът сте вие. Всеки ден, три, четири, пет пъти, обаждания или имейла, чувам за неописуеми страдания, които в моите очи почти винаги са излишни. Оттук и заглавие на тази статия:

 

"Никога повече рак".

 

Предназначена е като ярък, положителен стимул за лична отговорност. Послание за радост срещу рака. Много от вас вече познават проекта „Завинаги Здрав“. Програмата за "Успех". С други думи, това е първият в България учебник по епигенетика. Нали разбрахте изреченията по-горе?

 

Това може да промени живота ви.

 

Такъв типичен ежедневен имейл за рак в четири изречения. Мога ли?

 

"Защото мама е засегната. Два пъти рак на гърдата, а сега - рак на перитонеума. Добре, че тя се свърза с вас. Колко добре, че съществувате, защото само по този начин, благодарение на молекулярната медицина, благодарение на многото хранителни добавки, болестта се държи под контрол и мама живее С БОЛЕСТТА вече почти 2 години!"

 

Две години! Как е дъщерята? Признавам, че тя се изразява със забележителна, завидно младежка енергия:

 

"Още от 16-годишна възраст исках да уча медицина. Да разберем какво представлява ракът и как да лекуваме тази болест."

 

Точно така. Не става въпрос за грип или счупен крак, а за черния ужас, който малката ви дъщеря очевидно вижда всеки ден.

 

Позволете ми да перифразирам възможното лечение на рака възможно най-кратко:

 

  • Оптимизиране на имунната система. Анализ на кръвта, хранителни добавки.

  • Премахнете отровата. Празните въглехидрати. Още по-добре: Кетоза.

  • Инфузия на Витамин С.

  • Ежедневно бягане. Ключова дума: кислороден поток. Бягането е програмата на живота, а седенето - програмата на смъртта (новината: Вълшебното хапче! Бягане!).

  • Сигурност. Вътрешна сигурност и мир. Преди се наричаше религия и молитва. Днес това се нарича медитация, визуализация.

 

 

Ако и вие се съмнявате във всичко, не вярвате в нищо и смятате, че ракът е непобедим... мога ли да ви помоля да вдигнете глава за миг и да погледнете света. В природата. Еволюция.

 

Примитивните народи не познават рака. Ескимосите не познават рака (Новината от 09.09.2021г.).

Алберт Швайцер не откри рак в Африка (Новината от 05.03.2022 г.).

 

Знае ли Вашият онколог за това? На дали... безнадеждно!

 

Обърнете се надясно и се върнете обратно: Отворете очите си. Позволете на светлината да влезе в живота ви. Над сивата облачна покривка (ракът не се лекува) има вечно синьо небе. Позволете на светлината да влезе в живота ви!

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

 

Послепис: Още по темата Рак, можете да намерите в блога на Завинаги Здрав. КЛИК...

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват