Новата Ера! Всяко изцеление е самолечение!

Позволете ми да цитирам няколко вълнуващи изречения. Изречения, който трябва да разстроят не само мен, но и всеки един от Вас, защото те за пореден път поставят под въпрос методите на конвенционалната медицина. Изречения цитирани в „der niedergelassene Arzt“ (немско списание).

 

„Изследванията върху имунната система проправиха път за новата Ера в терапията на рака през последните няколко десетилетия. Ако имунната система се активира целенасочено, тялото може да изгради защита срещу раковите клетки“.

 

Рака! Царя на всички болести. Ракът, с който днес се борим с конвенционалната медицина с операция, химиотерапия и лъчитерапия. Думата е борба!

 

Спомняте ли си? За политиците? Основна дейност убийство. Застреляйте врага. Убийте ги до крак. Изкоренете. Унищожете. Тогава проблема е решен – казват политиците.

 

Позволявате ли да ви припомня за последните войни? Изчезнаха ли сега „враговете“? Имам предвид Талибаните и ИС? НЕ! А може би войната беше срещу грешния „враг“.

 

И медицината копира точно това поведение. Изчезнаха ли раковите клетки? НЕ! А може би войната се води срещу грешния „враг“.

 

Кога ние хората ще се научим?

 

Горния цитат носи надежда. Там се казва, че всяко изцеление е самолечение. Че вашето тяло, вашата имунна система, могат да се справят с раковите клетки и с нашественици като бактерии и вируси.

 

И това е нов подход, които би направил революция в раковата терапия. О!

 

Правим нещо ново! Даваме на тялото шанс да се самоизлекува. Точно както прави всяка сърна когато е болна.

 

Как да направим това? Биохимията казва: Всички есенциални вещества са от съществено значение за изцелението!

 

Есенциални вещества? Това са градивните елементи на имунната система, а именно аминокиселини и витамини. И така още веднъж, природата е доста преди днешната конвенционална медицина. Тя просто се учи много бавно и то в отделни изследователски лаборатории.

 

Право напред! Да добре, вече действате. Аз вече излекувах себе си и моят син спазвайки тези принципи. Тези толкова прости и в същото време толкова мощни природни принципи. Вече отпечатани в книги. Книги, които се четат от изследователите за които говоря, аз и вие.

 

Можете ли да си представите, че тези знания са известни от десетилетия?

 

Нобеловата награда за медицина 2018 година беше присъдена за синтеза и целенасоченото използване на тези знания, които революционизират терапията на рака.

 

Знаехте ли? Нобеловата награда получиха двама изследователя. И двамата са постигнали едно и също нещо, но по различен начин. Те са успели да

 

активират имунната система.

 

И двамата са успели да освободят ръчната спирачка на имунната система. Успели са да я накарат да си свърши работата. Това е! За това получават Нобелова награда за медицина 2018 година.

 

Нашата цел е също да освободим спирачката, да вкараме имунната система в:

 

  • работещ режим

  • и след това я направим по-силна. Още по силна! Завинаги силна!

 

Според професор Уленбрук (Uhlenbruck) можем да направим нашата имунна система да е с около шест пъти по силна. Това трябва да е достатъчно да се справим и с вируса на СПИН. Практикува ли се този метод в България? Аз бих казал НЕ! Ще отнеме още доста време.

 

Молекулярна медицина! Това е ключовата дума! Медицина , която се съобразява със законите и принципите на природата. Медицина която е фокусирана върху градивните частици на тялото. Есенциални вещества! Аз и викам Щастлива медицина или лекарство за щастие!

 

И не забравяйте, силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

 

Източника: https://www.nobelprize.org/prizes/medicine/2018/press-release/

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват