Откъде идват мускулите на бика?

Впечатляващата мощ на биковете идва от големи, внушаващи МУСКУЛНИ ПАКЕТИ. Мускулната маса генерира сила и енергия. Замисляли ли сте се някога, откъде идват мускулите на бика? Такива каквито иска всеки от нас.

 

Но нали биковете ядът само трева? Трева! Всички знаем че мускулите се изграждат от протеин. Тогава откъде бикът получава протеин за мускулите си? Ядът ли испанските бойни бикове пържоли?

 

Ние за пореден път подценяваме природата. И то сериозно! Тревата е целулоза. Целулозата е перлено колие, направено от молекули на глюкоза. Тези молекули са малко по–различни, малко по–плътно свързани, отколкото тези на нишестето. Независимо от това биохимиците наричат тревата, целулоза, въглехидрати. Между другото, целулозата е най–често срещаният въглехидрат в света.

 

Тази иначе свързана перлена огърлица, тази глюкоза верига, наречена целулоза не може нито да бъде разкъсана, нито смилана от хората и бика. Ето за това бика има значително по–дълги черва пълни с много бактерии. Много бактерии! И тези бактерии превръщат тревните въглехидрати в мастни киселени. Мазнини! Това беше всичко! Бикът се храни с мазнини! Тогава откъде идват мускулите им? ОТ БАКТЕРИИТЕ! Те, разбира се са чист протеин. „Огромна маса“. И те се усвояват от червата на бика. Разбрахте ли? Бикът се храни с мазнини и протеин. Ето защо той изглежда така. Древна сила. Мощ. Енергия.

 

И ако, отражението ви в огледалото не изглежда съвсем така, като на мускулестият бик, помислете за вашата закуска днес сутринта, а именно – баницата с бозата! За въглехидратите! От които бика със сигурност не консумира!

 

Във всяко спортно списание, дори и днес чета: Спортното представяне се нуждае от въглехидрати. Трябва да кажете на испанските бойни бикове. Те могат да се усмихват уморено. Му!

 

Древната мощ – сила – енергия е това, което създавате. А суровината е МАЗНИНИ И ПРОТЕИН!

 

Разликата между бика и хората е в дължината на червата и количеството на бактериите в тях. Ние хората сме еволюирали с консумацията на месо, риба и така нататък, развили сме голям мозък, но за сметка на това сме се разделили с голяма част от червата си! Ние не сме само тревопасни животни! Освен от салатата (зеленчуци) имаме нужда от протеин и мазнини! Въглехидратите не са есенциални!

 

Изключително важно за раково болните пациенти! Защото вече заем ( от 2007 година), че богатата на мазнини и протеин диета кара раковите клетки да гладуват!

Повече информация тук: Въведение за хората получили Диагнозата Рак!

 

И не забравяйте, силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват