От дебелите пилета можем да научим много!

Пилетата живеят управляемо. Ако правите ХРАНИТЕЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ с пилета, трябва да сте напълно сигурни, че резултатите няма да бъдат погрешни заради стрес, плацебо ефект или разочарование.

 

Пилетата просто ядът. Така, разделете пилетата на три групи. И ги храните,

 

  • първата група с 20%

  • втората група с 42%

  • третата група с 74%

 

от общите калории под формата на въглехидрати. На животните беше позволено да ядат колкото искат. Сега идва най-интересното: От трите групи се хранят спонтанно,

 

  • първата група 270 kcal

  • втората група 320 kcal

  • третата група 520 kcal на ден.

 

Колкото повече въглехидрати са били предлагани на животните, толкова повече калории са консумирали те и са били по-дебели в края на живота си!

 

Внимание! Внимание! Не просто по-тежки, те имат повече мазнини отколкото мускули! Виждате ли ги пред себе си онези дебели пилешки бедра? (Тук изрично подчертавам ПИЛЕТА ...) Винаги трябва да се сещате за това. Особено когато четете препоръките на експертите - диетолози в България, които препоръчват диета с високо съдържание на въглехидрати за предотвратяване на затлъстяване и диабет ... Тук ще крещя! ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!

 

Между другото, този хубав и поучителен експеримент е публикуван още през далечната 1969 година в der Zeitschrift für Ernährungswissenschaft (немско научно списание).

 

Отново много бавно: Експериментът е ясен, добре структуриран и недвусмислен! Известен от 50 години! И все още има професионални сдружения, диетолози, и лекари, които твърдят точно обратното. Просто така.

 

 

Точно такива експерти се занимават и с Корона вируса. Добре. Сега знаете защо ще загубим борбата срещу този вирус! И никога няма да се отървем от него! Отсега нататък спрете да вярвате на експертите ...

 

Изхвърлете телевизорите и радио апаратите! Започнете да мислите сами! Леле мале ... Трудна работа ама не е невъзможна! Да мислиш това което ти се внушава отвън е лесно. Да мислиш това което искаш да мислиш е трудно и изисква много енергия. Трудно е само в началото, после става навик. Пробвайте. Аз поне успях :) Чувството е страхотно :)

 

И не забравяйте, силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват