От страх към любопитство!

Някой от вас са преминали през много неща. Посетили сте десетки лекари. Преживели сте предписването на едно след друго лекарство. НО, те лекарствата не са подобрявали, а са влошавали все повече вашето здраве. На всичко отгоре, доста често сте чували коментара на експертите в бяло (лекарите): „Нищо не може да се направи“.

 

 

Неизлечимо, хронично. Това ви кара да се страхувате!

 

Хиляди хора ежедневно изпитват как телата им спират да функционират. Храната се превръща в причинител на алергии, щитовидната жлеза произвежда твърде малко хормони, имунната система вече не предпазва тялото от обикновените Корона вируси, коленете, кръста и гърба се разболяват и така нататък ... Това вече не е приятен живот. Напълно разбираемо, човек започва все повече да се притеснява и страхува.

 

 

Щастливата медицина е различна!

 

След анализ на кръвта и препоръки за прием на определени хранителни вещества, които са точно съобразени с индивидуалните нужди(!!), много хора изпитват подобрение, освобождаване от болката и усещането за лекота идват само след няколко седмици. Подобренията продължават, когато хората се откажат от празните въглехидрати и започнат да бягат.

 

Това дава надежда, дава кураж.

 

Всеки, който преживява това, интуитивно разбира: това зависи от мен, а не от лекаря.

 

След първите успехи по пътя към възстановяването, мнозина стават любопитни. Защо при мен се получава това, което другите смятат за невъзможно? Как мога да оздравея, когато се предполага, че съм неизлечимо болен? Те започват да четат книги, да опитват все повече и повече... различни диети, повече добавки, още по-дълги и по-бързи бягания, медитация. Животът става по-ярък, по-динамичен. Изведнъж се появява желание за живот и любопитството нараства.

 

Любопитството кара децата да учат, а не страхът.

 

Любопитството е вашият път към изцелението.

 

Проучвайте, изпробвайте, споделяйте опита си с другите. Забавно е, работи! Вие знаете: Успехът идва от успеха. Необходимо е само едно... семе.

 

Вероятно аз съм един от най-любопитните. Проучвам от години и се уча всеки ден, ставам свидетел на промените в живота ви, на вашите лични победи, на вашето изцерение. Аз самата опитвам толкова много неща и винаги се уча моя и от вашия опит и изследвания.

 

И не забравяйте, силата е във вашите ръце и здравето е ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ!!!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват