Правилния път? Аминокиселини!

Човешкото тяло се състои основно от протеин (50 до 80%). Всеки лекар знае за това, но знае ли последиците от липсата на протеин? Човек усеща тази липса изключително силно в ежедневието си!

 

Незабравимо! През един от престоите ми в болницата с моят син, помолих лекаря да ми направи разпечатка на кръвните изследвания. Незабравимо... протеина в кръвта изобщо не фигурираше в листата. А сина ми в този момент не беше изобщо добре. Лекарите имат различна гледна точка. Попитах защо! Отговора беше потресаващ – протеина бил константна стойност и не се променял, нямало смисъл да се мери!

 

И тъй като тялото се състои главно от протеини, то се нуждае особено много от протеини за да бъде здраво и дълго младо. То се нуждае от ПРОТЕИН, от АМИНОКИСЕЛИНИ, които се комбинират за да образуват протеини. Тези протеини правят много ежедневни чудеса:

 

  • Здрави кости, здрава кожа, красива коса, здрави мускули и стабилна кръвоносна система.

     

  • Високо ефективни имунни клетки, помощни вещества, анти тела.

     

  • Транспортните протеини доставят основните есенциални вещества: витамини, минерали, микро елементи и други чрез кръвта.

     

  • Също Хормони на щастието, хормони на съня и половите хормони се произвеждат от тялото ежедневно при наличието на достатъчно протеин.

 

Всичко е направено от аминокиселини!

 

Пътят с пълнозърнените храни не се оказа правилния. Нискомазнинното хранене също се оказа грешно. Те ни лишиха от полезните протеини и мазнини. Какво ни донесе спестяването на мазнини? Повече празни въглехидрати в чинията и по този начин още по голям спасителен пояс около ханша и корема!

 

Теорията за пълнозърнестото хранене и фобията от мазнини са основани на често срещана грешка в мисленето. Ние мислехме само за бензина („калории“), а не за това от какво е направен двигателя и как работи най-гладко. Отговорът е аминокиселини!

 

Перфектното снабдяване с протеини носи качество на живот, производителност, по-дълъг живот и значително повишен имунитет срещу стрес, вируси и рак. Накратко: протеина лекува! Звучи твърде просто? Процесите в тялото са всичко друго но не и прости. Те са описани в хиляди международни изследвания и на основа на лечебни истории от практиката, те са ясно разбираеми.

 

Нобеловата награда за медицина за 2018 постави короната на темата за аминокиселините (Новата Ера! Всяко изцеление е самолечение!). От тогава насам собствената имунна система на тялото, състояща се от аминокиселини, се счита за решаваща при лечението на рак. Не хирургията и химиотерапията! Тъй като хапчетата не могат да помогнат, когато на тялото липсват градивни елементи. Фармацията е една огромна грешка!

 

Правилният път? Аминокиселини! Знанието е на лице. Това е повратната точка. Все още може да решите! Да имате повече щастие от живота, повече енергия, повече здраве и по–дълъг живот. Ако ви харесва повече, наречете го ..... Късмет! :)

 

Аз за себе си реших! Аминокиселини! И сега късмета е навсякъде със мен! :)

 

И не забравяйте, силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват