Протеинът ви прави голмайстор!

Вече няколко пъти писах за Природните Закони. Те са основно вдъхновение за моята работа. Според тях растежът на растенията е ограничен от най-оскъдния ресурс (хранителни вещества като азот, фосфат, калий, вода, светлина и др.). Ако липсва азот, добавянето на повече калий е безполезно и обратното. Ограничаващият фактор винаги трябва да се допълва.

 

Бележка: Азотът осигурява PS (конска сила) за растежа на растенията. Ето защо биологичните земеделски производители често отглеждат азотопроизвеждащи междинни култури като синап, детелина или лупина като зелен тор. Тези растения не се прибират, а се оставят в почвата като естествен доставчик на азот.

 

При хората аминокиселините осигуряват конската сила, а въглехидратите и мазнините - горивото. В моторните спортове никой инженер не би помислил да направи автомобила по-бърз, като добави още по-голям резервоар.

 

След почти 10 години търсене на правилните отговори знам, че много хора са ограничени от твърде нисък прием на протеини. Въпреки че мазнините обикновено са в изобилие, почти никоя конска сила не се появява на пътя. Във футбола високото съдържание на протеини е синоним на отбелязването на голове.

 

Жените често се възстановяват бавно или изобщо не се възстановяват от възникналия недостиг на протеини след раждане и кърмене. Но продължителните периоди на стрес водят и до постоянно изгаряне на аминокиселини като енергия чрез повишени нива на кортизол. И все пак протеинът е твърде ценен, за да бъде превърнат само в енергия, а не в конска сила. При хората на които помагам винаги обръщам сериозно внимание, дали нивото на протеин в кръвта е достатъчно високо!

 

Нали разбрахте, протеина вдига мощността, чип туниг! Не са ви нужни въглехидрати (!!!), а протеин и горивото е мазнини!

 

Ако мислите, че не приемате достатъчно протеин и искате да добавите, Четирикомпонентен протеинов шейк forever young Power е чудесен вариант. Тай е произведен в Германия, не съдържа никаква захар, високо качествен, обогатен с витамини и минирали, био активен и с TÜV сертификат. Без аналог!

 

От тук можете да си го закупите:

Четирикомпонентен протеин forever young Power - кликни

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват