Рака и депресията

Имат нещо общо. Имат обща причина. Напълно нова идея, която току-що беше въведена в конвенционалната медицина.

 

За Щастливата медицина, за молекулярната медицина в тази идея е отпреди 20 години. Разбрано от вас като: Анализ на кръвта. Оптимизирайте кръвните си показатели и ще имате оптимални шансове за здраве. Основата е ясна. Разбира се, епигенетичната триада движение - хранене - мислене продължава да се спазва.

 

Анализ на кръвта. Както знаете, зад това стоят аминограмата, витамините и др. Нищо друго освен определението на

 

ИМУННА СИСТЕМА,

 

връзката между рака и депресията. Както казах, това е нещо ново за конвенционалната медицина. Според мен това е едно обнадеждаващо начало - вече не просто да лекуваме пациентите (обичайната терапия на рака), а да ги излекуваме. Тази добра новина се крепи на две основи:

 

  • Вече сте чували за Нобеловата награда по медицина 2018 година. Две групи изследователи твърдят, че ракът може да бъде ефективно предотвратен и да се води ефективна борба с него чрез укрепване на собствената имунна система.

    И те го доказаха. При хора със злокачествен меланом. Те са укрепили имунната система (малко!!!! изрично само малко) и по този начин са удвоили 5-годишната преживяемост. От 9% до 18%. (Новината: Новата Ера! Всяко изцеление е самолечение!)

     

  • Депресията, разбрана по съвсем нов начин, можете да намерите в SPIEGEL 26/22.06.2019/стр. 104. Цитирани са някои изследователи, някои документи, които показват, че имунната система е отговорна за 3-те най-сериозни психични заболявания депресия, аутизъм, шизофрения. Защото тези заболявания са "тлеещ огън в мозъка". Възпаление.

    Имунната система на човека винаги е била отговорна за възпаленията. Винаги? За повечето от лекарите отговорни са антибиотиците. Или инхибитори на COX2. Или кортизон. Тук най-сетне е описан пътят назад, към здравия разум.

 

Разбира се, мисълта е нужна, за да се разгледат и всички други човешки болести от този аспект, т.е. некомпетентната имунна система. Повече за това по-късно.

 

Сега, днес остава да се каже: Имунната система е плашлив елен в ръцете на лекарите. Трудно е да се повярва. Този винт се завърта, а тази връзка се издърпва. Решаващ фактор за мен беше изречението на доктор Струнц: "Човешката имунна система се състои от 1,5 кг протеини".

 

Това беше спусъкът. След това се сблъсках с аминокиселините и разбрах, че аминограмата точно описва тази имунна система. Вероятно съм един от малкото в България.

 

А функцията, компетентността на имунната система се гарантира от витамини, минерали и така нататък. Всички вече сте запознати с ролята на Витамин D (напр. при множествена склероза). А за значението на Цинка и Селена сте прочели достатъчно.

 

Пред очите ми МЕДИЦИНАТА току-що се разкри в цялата си красота. А в центъра е човешката имунна система. И всички уж толкова различни болести са наредени, като планети около нея. Може би всички те могат да бъдат описани като "имунен дефицит". Не само СПИН.

 

Ключова дума: "имунна система" заслужава специално внимание. Защо?

Защото тук - също като в Нобеловата награда за медицина за 2018 г. - най-накрая се появяват думите: имунната система ви изцелява. Ключово заключение. И аз съм първият в България (доколкото ми е известно), който директно измерва (може да измерва) имунната система. А именно с

 

  • Аминограма

  • Витамини и ко.

 

Просто осъзнах как работи човешкото тяло. Оттук и успехите ми в лечението. Винаги съм правил само едно нещо: да приведа кръвните показатели в ред, т.е. да оптимизирам имунната система (аминограма, витамини, минерали и т.н.).

 

Според Нобеловата награда за 2018 г. единствената истинска помощ срещу рака.

Според SPIEGEL единственото истинско средство за лечение на психични заболявания.

 

Разбирате: "Чувствам се като пионер тук..."

 

Много по-важно от моето его е конвенционалната медицина, лекарите в България да осъзнаят какво е написано по-горе и не просто да лекуват, а да изцеляват.

 

Важно за вас.

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват