Рак! Инструкция за самолечение!

В момента разбирането за гените е в преход. То се променя. Всеки ден научаваме нещо ново. Например, че гените не са програмирани за постоянно, че те са променливи и, че можем да ги управляваме. Ние сами!

Цитат: „Това е краят на теорията за егоистичния ген “ коментира биологът Ева Яблонка от университета Тел Авив в Израел. „Цялото разбиране за наследството и еволюцията ще се промени.“

Професор Моше Шиф от Монреал е виновен за тази промяна в мисленето. Той оформя едно изречение, което за много български професори и доктори е неразбираемо:

„Ракът се проявява като заболяване на телесните клетки, но зад него се крие системна причина. Има връзка с имунната система. А тя от своя страна се влияе от стреса и преживяванията в детството“.

 Така, имунна система. Чували сме за нея. Относно професор Moshe Szyf, много голям авторитет от Монреал. Който работи в NIH в Bethesda. NIH е най-високия орган за медицински изследвания в света. Където работят над 100 изследователи и носители на Нобелови награди. Там се намира най-голямата медицинска библиотека . Тази организация има бюджет от 20 милиарда долара на година. (написах това, за да избегнем въпроси: Георги, кой е този?)

Там работи и госпожа професор Перт. Откривателя на ендорфините.  Тя ни дава много прецизна инструкция как да програмираме имунната си система за самолечение.

На кратко:

    • Ежедневно движение, спорт (кислород!)
    • Ежедневна медитация (намаляване на стреса!)
    • Генетично правилно хранене (жизнено важни вещества! Есенциални вещества!)

Най-важното в тази инструкция е всичко което го няма. Живота не е сложен. Не е объркващ. Не е каша. Животът е чист, прост и лесен! Идете на разходка сред природата. Огледайте се. Вижте как растат дивите растения, без изкуствена тор и отрови. Вижте как се хранят дивите животни, без Супермаркет на всеки ъгъл. И туко виж ли, станало чудо. Тумора изчезнал! Чудо за доктора, които не може да си обясни, как така без операция или химиотерапия се е случило това. Но за природата това не е чудо! Това е изхода от спазването на природните закони.

Три изречения:

    • Всяко изцеление е самолечение!
    • Не се надявайте някой друг да ви излекува!
    • Вие сами!

И не забравяте, силата е във вашите ръце!

Поздрави :)
Георги Терзиев
https://zavinagizdrav.bg/

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват