Рак на гърдата?

Просто слушайте.

 

Не вашия лекар. Не учебника по медицина. Не лечител гуро. Слушайте жена, която е преживяла радостите и мъките на болестта. Нека и дадем думата.

 

За мен хората, които успешно се борят с болестта и я побеждават, са истинската основа на медицината. Точно поради тази причина искам да ви разкажа. И да ви науча“.

 

Млада жена, която няма и 40 години с три деца, разказва какво е преживяла. Историята започва с:

 

  • Диагноза рак на гърдата в най–агресивната форма – тройно отрицателна

  • Случайно тя попада на книгата на професор Камерер (Kämmerer). Ако Вие драги читатели не сте чували за тази книга, жалко!

  • Тя минава на кетогенно хранене, напълно ентусиазирана до първата химиотерапия. Максимум 20 грама въглехидрати на ден. Напълно съзнателно!

  • Още преди първата химиотерапия тя забелязва, че започва да се чувства доста по–добре, депресията, болките и напрежението в гърдата също изчезват. Изпълва се с енергия и чувства, че е победила болестта.

 

Странно! Според професор Перт (Pert), имунолог, това чувство е ключовия превключвател. Това чувство определя по–нататъшния курс. Противоположното на „да се чувстваш добре“ е отчаянието и депресията. Познато ли ви е? Тогава пак се включва един превключвател! Но неправилния! Но нека продължим:

 

Веднага след двучасовата инфузия на първата химиотерапия ме помолиха да направя ултразвук отново, тъй като моята клип (направен от метал), който маркира тумора, не беше там, където трябваше да бъде. Трябваше да се използва втори.

 

НО, О, ЧУДО! Туморът се е смалил значително! Реакцията дойде от страна да доктора който ми правеше ултразвука. Това наистина ме накара да се замисля! Туморът не е пораснал, а е станал доста по–малък! И то при положение, че днес започнах с химиотерапията!“

 

Как така“, помисли си младата жена, „ако бяхме направили ултразвук преди два часа, преди първата химиотерапия, можехме да я отложим или напълно да я откажа. Просто да продължа с кетогенната диета!

 

ВНЕЗАПНО МИ СТАНА ЯСНО! Нещата които правя, РАБОТЯТ!

 

И веднага отложих следващата химиотерапия с месец!“ Разказва младата жена.

 

Кой лекар, кой онколог Ви казва нещо подобно? Въпреки, че очевидно се случва всеки ден. Преди операция или преди химиотерапия пациентите драстично променят начина си на хранене, започват да следват диетата на професор, доктор Камерер или доктор Кой и туморите се свиват. Сега какво ... ?

 

А може би носителите на Нобеловата награда за 2018 година са прави? (Новата Ера! Всяко изцеление е самолечение!)

Всеки български онколог ще ви каже: – О това е случайност! Те знаят всичко по–добре, дори от носителите на Нобелова награда! И тук ми идва да крещя! АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!

 

Разбира се, натиска от конвенционалната медицина и близките е голям! Те успяват да уплашат жената и да я принудят да продължи с химиотерапията. Въпреки това, тя продължава да чете, да се самообразова (взима живота си в собствени ръце!!!) и попада на професор, доктор Лонго (Longo). Говорили сме за него. Строг пост от няколко дена преди всяка химиотерапия. Страничните ефекти на химиотерапията са сведени до минимум!

 

Под натиска на роднините и докторите тя преминава през химиотерапия, операция, лъчитерапия и последващо лечение. Друго важно изцерение:

 

Страхът още не е изчезнал напълно, но въпреки всички това имам УВЕРЕНИЕТО, че вече няма никаква основа за рак“.

 

Страхът, драги читатели, страхът! Така работи конвенционал медицина! Сигурен съм, че ви е познато! Ако не се оперираш, ако не направиш химиотерапия, ако не направиш лъчитерапия ЩЕ УМРЕШ! Е сега вече ме разбрахте! Познати фрази, а? Любими са на онколозите!

 

И сега става философско. Дайте си достатъчно време и помислете, бавно и внимателно. И слушайте наистина добре и Вие и аз:

 

Лично аз съм убедена, че много заболявания се развиват само заради нездравословна диета и неправилен начин на живот. Мисля, че е срамно, че здравословното хранене беше напълно отхвърлено от лекарите онколози. Ние изключително подценяваме силите за самолечение на нашето тяло. Трябва да ги подкрепяме, вместо да ги блокираме с нездравословна храна. Подпомагането на организма да произвежда кетонни тела, ни гарантира, че телата ни се освобождават от всички „отложени боклуци“.

 

Кетоните почистват наистина добре и освен това се чувстваме доста добре“.

 

Между другото: Не винаги трябва да правите всичко правилно, драматично. Може да направите и плавен преход. Примерно периодично гладуване 6/18. Ако ме разбирате ...

Важно е да започнете, да вземете нещата в свои ръце! Да повярвате на природата и да дадете на тялото нещата които са му нужни!

 

И не забравяйте, силата е във вашите ръце!

 

Източник: „Low carb LCHF – Keto Lifestyle“ 3/2020 (немско списание)

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват