Рак на простатата? Жизненоважно лекарство!

Първия научен лек за Живот идва от професор Дийн Орниш (Dean Ornish). Световноизвестен лекар. Лекарят, който пръв научно доказва, че можете да отпушите запушените коронарни съдове. Можете да отворите отново калцираните кръвоносни съдове. С други думи, лекарят, който премахна страха от калциране на съдовете.

 

Стотици клиники по света вече се наричат клиники на Орниш. И те преподават този сензационно гениален метод. Можете да прочетете за него в много от моите статии.

 

И сега този гениален лекар изобретява лекарство за живот. Което променя гените ВИ. Активността на вашите гени. Това лекарство, изключва лошите гени и включва добрите.

 

Новост за много от вас: разбира се, че всичко във вас е генетично заложено - от цвета на очите до бъдещия рак. Но фактът, че можете да изключвате гени и да включвате други, които преди това са били спящи... Е, новост за много от вас.

 

Ето какво следва:

 

30 мъже с рак на простатата получават това жизненоважно лекарство. След 3 месеца е взета тъкан от простатата. Оказало се, че в клетъчните ядра изведнъж са започнали да действат съвсем други гени, отколкото преди жизненоважното лекарство. По-точно, повече от 400 гена са били просто заглушени, а много от тях са били ракови гени.

 

В медицината все още има истински усещания. Всичко, което трябва да знаете сега, е какъв вид жизненоважно лекарство е било това. Проблемът е, че щом ви кажа, губите интерес. Обръщате се. Не искам да чувам повече за това. Искате ли да се обзаложим? Добре, тогава:

 

  • 30 минути упражнения всеки ден

     

  • 1 час релаксация с йога всеки ден

     

  • Ежедневно плодове, зеленчуци, тофу, рибено масло, витамини, точка. ТОЧКА!

 

Разбирате ли? Чували сте го и преди, нали? Напълно сте го подценили. Не сте знаели, че с инструкциите, които сте прочели милион пъти в моите статии, сте променили, можете да промените гените си, активността на гените си. И моля, обърнете внимание: когато става дума за хранене, там са посочени Витамини, Протеини, Омега 3. Генетично правилни храни.

Трябва Ви повече информация относно храненето? Уебинар: Генетично правилно хранене – клик....

 

И още по-точно: до плодовете и зеленчуците, т.е. витамините, отново е написано витамини. Трябва да приемате допълнително витамини.

 

Това е наука. Кога личния ви лекар, онколога ви ще разбере това?

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват