Слагате ли захар в кафето?!

Шок! Ще се шокирате когато прочетете: Захарта причиняване Рак на Панкреаса. Потвърдено от Каролински институт, меката на изследванията на хормоните (Am J Clin Nutr. 2006, 84 (5)).

 

Ракът на панкреаса е особено агресивен. За конвенционалната медицина това означава: пациента има около три месеца живот след поставяне на диагнозата. Няма надежда, химиотерапията не дава резултат, лъчетерапията не дава резултат, не се оперира. Лошо! И за това е виновна нашата любима захар? Моля обърнете внимание: Алкохолът е чиста захар! Захар! Моля? Това не съм го знаел. Фатална грешка! Нека продължим.

 

80 000 здрави маже и жени са наблюдавани в продължение на 8 години. Участниците които са консумирали сладки напитки(кафе с захар, лимонада, чай с захар, и т.н.) повече от два пъти на ден, повишили риска с 90% да се разболеят от рак на панкреаса.

 

Дори при участниците, които консумирали захар само с кафето (силно подсладено кафе), рискът от рак на панкреаса се увеличавал с 70% .

 

Ужас! Сещам се за хората, които се наливат с Кола по цял ден. Ами децата, които по цял ден пият плодови сокчета. Тези сокчета са 11% захар, точно като Колата. Аз им викам подсладена вода. Едни от масовите убийци на съвременното общество. Струва си да се замисли човек!

 

И сега се сещам за българските хранителни магазини, които предлагат обилно количество захар, заедно с други два изключително популярни наркотика - цигари и алкохол. А да, тези три неща: Захар, Алкохол, Цигари. Са най масово продаваните стоки в българските магазини. Какво означава това: Ние сами сме виновни за диагнозата Рак! Банално изречение, но е истина! Бозайниците (елен, сърна, вълк, лисица, жираф) в дивата природа не боледуват от рак. Макар, че живеем на една и съща планета. Те сигурно правят нещо различно. Какво ли е?

 

Рядко виждаме елен да пазарува в супермаркета :)

 

И не забравяйте, силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

https://zavinagizdrav.bg/

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват