Списък за коледното пазаруване!

Ако прегледате настоящите проучвания, можете да забележите обща нишка както в честотата, така и в тежестта на инфекциите: Колкото по-висока е консумацията на въглехидрати, захар в храната, толкова по-податлив е човек. И обратното - повече протеини предпазват от инфекции.

 

Имайте предвид, че имунната система е абсолютно зависима от протеините. Въглехидратите не са нужни. Всички клетки в тялото са изградени от аминокиселини и тези на имунната система. Ето защо никога не се уморявам да напомням на хората, че нивото на протеините в кръвта винаги трябва да бъде в горната граница на нормата. Опитът показва, че това не може да бъде постигнато чрез преяждане с въглехидрати. За разлика от протеините, въглехидратите не са от съществено значение. Както често се случва, моето мнение не отговаря на доктрината, но то може да бъде прочетено в учебниците по биохимия.

 

Протеинът има и друг ефект: аминокиселината Глицин допринася за "импрегнирането" на лигавицата, например в гърлото, по такъв начин, че вирусът не може да проникне лесно през тази естествена бариера. Цинкът, Витамин С и D също са полезни и подсилват тази бариера. С други думи, всичко, което нашите експерти по хранене и нашите доктори постоянно ни съветва да приемаме, да ядем е безсмислено и ни вреди!!! Думите: „Можеш да ядеш всичко“ и банката с глюкоза в интензивните отделения са пагубни и са причинили много смърт!!! Но ние сме свикнали да ни лекуват симптомите, а не причините!!!

 

Затова списъкът за коледните покупки трябва да включва много богати на протеини храни, които могат да се консумират с чиста съвест. Когато става въпрос за бисквити, помислете два пъти, преди да ги изядете. И не се сърдете на не ваксинираните, те не са виновни за тежкото протичане на вашата вирусна инфекция (корона). Всеки сам си е виновен!!! И всеки сам слага храната в устата си!!!

 

И нали не забравяте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

 

Изтучник: https://pubag.nal.usda.gov/catalog/7203941

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват