Страх от химиотерапия

Всеки ден говоря с объркани хора. Объркването и липсата на информация, липсата на знание води до страх. Оправдан страх. Това са хора с новооткрит рак, които сега неизбежно ще бъдат подложени на химиотерапия.

 

Химиотерапията е добронамерена отрова. Всички знаем това. Всички сме чували за ужасяващите странични ефекти. От неудържимо повръщане до косопад. Чуваме също за още по-неприятните последици, като уврежданията на нервната система, на имунната ни система и дори синдромът на хроничната умора - абсолютната липса на енергия.

 

Оттук е и страхът.

 

Излишно. Сега тази дума трябва да бъде записана стотици пъти. ИЗЛИШНО! Ако човек вече е решил или прави химиотерапията, той поне не би трябвало да изпитва този страх. Не е нужно.

 

Знанието е сила. Медицината е по-напред. Само, че не тази на вашия онколог. Само, че не във вашата университетска болница. Колко ясно, колко оскърбително трябва да го кажа?

 

Ключова дума: професор Лонго. Университет на Лос Анджелис. Първия, решаващ експеримент с мишки.

 

Той прилага на животните високи дози химиотерапия. Половината от мишките умират (моля, помислете!). Останалите е трябвало да " се борят с тежките последици".

 

След това професор Лонго повтаря експеримента с животни, като първо ги поставя под пълен глад няколко дена. Те преживяват същата висока доза химиотерапия "почти невредими".

 

Това беше всичко. Защо никой не знае за това? Защо вашият онколог, лекарят, който състрадателно провежда химиотерапията, не ви казва?

 

Според професор Лонго гладът не е бил толкова важен. И без това не е лесно при пациенти с поднормено тегло, болни от рак. От значение е отказът от въглехидрати. Ключова дума кетоза. На моя език кетогена диета( no carb). Но строга!!!

 

Знанието е на лице. Използвайте го. За да не се страхувате повече от химиотерапията, препоръчваме:

 

  • No carb. Максимум 20 g KH на ден.

     

  • Максимално количество витамини.

 

Максимум? Означава на практика:

 

  • Мултивитамини като Vitamineral 32 - шест пъти дневно.

  • Целенасочено оптимизиране на Витамин D, Цинк.

  • Перфектна аминограма.

 

Това беше практичен съвет. Изпробван и тестван. Все още не е описан в научната литература на конвенционалната медицина. От време на време може да откриете в статиите ми, писма от пациенти с рак, които с учудване съобщават, че "изобщо не са усетили нищо" от химиотерапията.

 

Отвъд всички типични академични дебати, спорове и ревност между професорите: Не трябва ли хората, които така или иначе са победени, т.е. болните от рак, да бъдат информирани за тази надежда, която е толкова лесно да се реализира?!

 

Това означава: Уважаеми господин онколог, дори и да не вярвате в тези "глупости", не би ли било добре да информирате пациента за тази така цена информация. Ако след прилагането на написаното по-горе вече не му се налага да страда...

 

Скъпи читателю, надявам се, че осъзнаваш написаното по-горе! Ако не, прочети тази статия 100 пъти! Още информация по темата – Кликни Тук...

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

1 коментар

  • Всъщнотт химиотерапията е безсмислена. Всичко е в съзнанието и по-точно в подсъзнанието на Човека.
    До подсъзнанието реално се стига само по един начин и Той е промяна в Механизма на мислене , това става основно чрез Медитация

    ceco micov

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват