С две думи: Епигенетиката може!

Тя, епигенетиката може да направи всичко, на което сте се надявали, че вашата конвенционална медицина, че вашият чичо доктор ще направи. Това, което конвенционалната медицина за съжаление никога ме може да ти даде е постоянно здраве и щастие! Новата медицина, епигенетиката (Нобелова награда 2009) има съвсем различен подход, тя сбъдва вашите – не толкова тайни желания и мечти.

 

Неизлечимо болните изведнъж оздравяват! Хората с изключително наднормено тегло стават многократни победители в маратон. Злеплатени работници без никакво образование се превръщат в успешни собственици на фирми ... Всичко това е възможно!

 

От къде знам това? От многобройните примери :)

Огледайте се около вас. Отворете си очите! И ще разберете за какво говоря :)

 

Ако вашият лекар Ви каже, че от сега нататък ще страдате от ревматизъм, че ще трябва да търпите болката през целият си живот или, че костната Ви субстанция неизбежно ще намалее, НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ!

 

Погледнато от очите на лекарите, това е истина. Техният опит показва точно това. Без съмнение! Но изгледа през който епигенетиката поглежда е доста по–различен :) Нещата, които ще правите в бъдеще са доста по–различни от тези които ви казва вашият лекар!

 

Опита на лекарите е с пациенти, които се хранят основно с въглехидрати, пият алкохол, пушат цигари, познават зеленчуците само като декорация и не се движат ... Те съобщават за пациенти на които току що са изписали медикаменти! ТРЯБВА ДА Е ЯСНО, ЧЕ ЛЕЧЕНИЕТО С ФАРМАЦЕВТИЧНИ МЕДИКАМЕНТИ НЕ Е ВЪЗМОЖНО!!!

 

Вие тръгвате по един различен път.

 

Вие ще премахнете празните въглехидрати, ще изяждате планина от (наистина!) пресни, био зеленчуци, биологично, дивечово месо, био яйца, дива риба и без извинения! КОЙТО ТЪРСИ, НАМИРА!!!

 

Вие ставате експерти.

 

Ваша отговорност е да потърсите лаборатория и уверено да представите списък с параметри, които бихте искали да бъдат изследвани. И когато получите резултатите ще вземете нещата в собствени ръце. Ще се информирате и ще разчетете резултатите сами. Ще прецените кои есенциални вещества ви липсват. Ще прецените кои хранителни добавки, витамини, минерали, микроелементи, аминокиселини и мазнини трябва да добавите за да попълните дефицитите! Звучи сложно, но всъщност е доста просто :)

 

След това ще направите контролни изследвания. Ако сте любопитни след две седмици, ако сте уверени след шест седмици и ако сте невнимателни след шест месеца ...

 

Вие ставате спортисти.

 

Вие ставате бегачи, ще бягате всеки ден, всеки ден ще бягате все по–дълго и ще правите силови упражнения. У дома или в фитнес студиото. Ще се разтягате ежедневно и всичко това с радост и желание защото ще разберете какво е истинско здраве и щастие! :)

Ще започнете да мислите различно.

 

И тогава ... ще започнете да мислите по–различен начин. Тогава вие ставате не само здрави, но и щастливи и успешни. Вие знаете, че предпоставката за успеха е позитивното мислене! Мислене? :) Вие ставате успешни, здрави в своите мисли много преди това да се е случило! :) Вие ставате от хората, които са поели отговорността за своето здраве и щастие в собствените си ръце!

 

Пред вас ще се отворят нови светове. За да повярвате и разберете това, трябва да го изпитате. :) Това означава ЕПИГЕНЕТИКА, това означава ДЕЙСТВИЕ. Това означава собствена ОТГОВОРНОСТ. Не се изисква много ... :)

 

Природата ви доказва всеки ден, че от толкова малко семе е създадено огромно дърво.

 

Природата знае най–добре. Епигенетика!

 

Послепис: Нещата са изключително прости. Но по някога не можем да ги осъзнаем сами. Понякога ни е нужна малко помощ. Малка корекция на посоката. И чудесата се случват!

 

Един от проектите над, които работя в момента е създаването и усъвършенстването на „Принципа Завинаги Здрав“. Това ще бъде курс, който ще има за цел да ви насочи към правилната посока и да ви покаже, че нещата не са толкова сложни и трудни, колкото си мислите. Идеята също е да осъзнаем нашата вътрешна сила и възможността на тялото ни да се самоизлекува.

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват