Химиотерапия! Истината!

Още през 2004 година професор Хьолцел (Hölzel), Мюнхен даде ясно да се разбере чрез оценка на Немския Раков Регистър, че химиотерапията не удължава живота на на раково болните пациенти и следователно е безсмислена. Той заключва, че химиотерапията влошава качеството на живота и намалява значително шанса за оцеляване на пациентите болни от рак! Най лошо е при пациентите които имат метастази! Статия е публикувана в Spiegel 41/2004 (известно немско списание)! Брутално!

 

Ясно и неоспоримо, разбираемо за всеки с нормален ум, науката е доказала 2005 година (потвърдено 2007 година клинично), че агресивните ракови клетки умират, когато нямат храна. Когато премахнем въглехидратите! Раковите клетки се свиват и умират! Имам много, много, безброй (по–специално американски) научни трудове за това. Няколко на немски и няколко на български!

 

Двата факта са на масата! Какво прави бедната фармацевтична медицина сега? Разбира се „Бедна“ умишлено е в кавички, химиотерапия струва 20% от разходите за здравеопазване в САЩ! Господата се събуждат! Кокала е голям! Крият, мамят, подкупват, манипулират и дори убиват! Така действат белобрадковците! Фармацията! Процесът винаги е един и същ:

 

Вестникарска статия от 15 Септември 2011 година не носи заглавието „Храните богати на мазнини и протеин убиват рака“, а носи следното манипулативно заглавие „ Храните богати на мазнини и протеин подпомагат химиотерапията“!

 

Подпомагат химиотерапията?

 

Продължаваме да поддържаме неефективната химиотерапия (доказано от професор Хьолцел) и я „допълваме“ с очевидно ефективната терапия и след това регистрираме доста измамен .....

... успех!

 

Статията във вестника е за 33 – годишна жена с рак на гърдата, две години по-късно рак на матката с метастази. Химиотерапията е спряна заради много тежки странични ефекти. И сега хранене без въглехидрати. Какво се случва?

 

  • Тя започва да прави отново химиотерапия, която работи изненадващо добре (цитат).

  • Липсват изключително тежките странични ефекти (цитат)

  • Метастазите умират (цитат)

 

Сега, ако спрете да ядете въглехидрати, метастазите умират! Разбира се фармацията преписва заслугата на химиотерапия! Сега работила по-добре... Поредната измама и манипулация на фармацията!

 

Разбира се аз бих казал: без химиотерапия шансът за пълно възстановяване се увеличава значително. Бих добавил: природата си знае работата. Когато отстраним нещата които пречат на организма (въглехидрат, химиотерапия) и дадем каквото му трябва изхода винаги е благоприятен. Логично а?

 

Животът си е ваш! Вие решавате, не докторите! Винаги можете да откажете химиотерапията! По всяко едно време може да вземете живота си в собствени ръце!

 

И не забравяйте, силата е във вашите ръце!

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват